7-те чудеса на живота ми: третото чудо се „роди“ от Луната

7-те чудеса на живота ми: третото чудо се „роди“ от Луната
Снимка: Thinkstock

Този текст е на Edna от победителките в играта "7-те чудеса на Edna":

Първото Чудо в живота ми - Мама! Чудото, което ме научи на безрезервна обич. Гледам я сега, през детските си очи и виждам само любов. Тя ме научи на всичко. Тя ме направи силна и нежна. Тя ме направи Боец.

Второто чудо е моят Ангел пазител. Получих го на 10, в годината, в която загубих баща си. Обеща ми никога да не съм сама. Дори когато въздухът се пука от тишина, той – Баща ми, моят Ангел, е винаги с мен.

Третото чудо се „роди“ от Луната. Най-големият подарък в живота ми - Дъщеря ми. Най-осъзнатото чудо в живота ми е тя – учител, приятел, светлина.

Четвъртото чудо е най-добрият ми приятел – съпругът ми. Той ме научи да летя и да бъда истинска. Научи ме да усещам Любовта с всяка клетка.

Петото чудо - завръщането ми към света. Когато си живял само в град и дърветата от детството ти се превръщат в бетон, загубваш света си. Намерих го далече от града - в „зеленото“. Чудото на четирите сезона, очарованието на дъжда и светкавиците и възможността да ги Чувствам. Усетих света толкова истински, именно чрез проявленията на неговото многообразие.

Бог! Открих, че всички мои чудеса са от един неизчерпаем източник. Разбирайки мъдростта на сътворението и позволявайки му да се прояви, се случват чудеса.

Седмото чудо съм Аз! Защото си позволих да видя чудесата и им позволих да се проявят чрез мен! Щастлива съм, благодарение на седемте най-важни неща в живота ми и ги титуловах „Чудо“.

Автор: Лилия Костова-Колева

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти