6 малки неща, за които трябва да сте благодарни тази година

жена магия коледа нова година
Снимка: Istock

Бавно, но славно навлизаме в сезона на благодарността, радостта и милите жестове. Сега е времето да погледнем назад, да направим равносметка и да си спомним за всички прекрасни мигове, които ни се случиха тази година. 

Разбира се, на първо място трябва да бъдем благодарни за това, че имаме семейство и приятели, покрив над главата, топла храна на масата и едно нормално и свободно съществуване. Но често забравяме да се насладим на малките неща в живота - онези наистина мънички мигове, които ни носят повече щастие, отколкото предполагаме.

жена магия 2021
Снимка: Istock

Всички знаем колко приятно е чувството да си облечем пижамата след дълъг ден и да си легнем в легло с току-що сменени чаршафи. Трябва да сме благодарни точно за такива уж малки и незначителни неща, които всъщност са част от молекулите на нашето по-голямо щастие.

Защото щастието най-често не е просто едно голямо нещо, а сбор от много малки неща, които ни карат да се усмихваме всекидневно.

Разгледайте галерията ни и вижте кои са онези малки неща, за които трябва да благодарите още днес. Съгласни ли сте с тях?

Към галерията >>>

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти