6 български филма, достойни за Оскар

e
Снимка: imdb

Знаем каква е реалността, в България не е лесно да се създават филми. Това обаче не пречи на родната ни киноиндустрия да създаде през последните две десетилетия някои заглавия, с които само можем да се гордеем.

Според нашето скромно мнение някои от тези филми имат качества, достойни за най-престижните филмови награди като "Оскар" и "Златен глобус". В тяхната продукция не са вложени милиони, но те доказват, че в киното все пак водещ е талантът. Днес сме отделили шест такива заглавия. Всички тях можете да откриете в богатата Видеотека VOD – част от ТВ платформата на EON.

Тези шест филмови драми ще ви докоснат и разтърсят. Те са свързани с историческото ни развитие и мястото ни в света. Изследват важни социални теми и задават наболели върпоси. Те са всичко, което искаме българското кино да бъде – носещо почерка на майсторството във всеки аспект и предизвикващо размисъл.

Тези филми вече не са в програмите на кината, но специалната видеотека на EON ви предоставя възможността да ги гледате по най-удобния за вас начин. Можете да сте сигурни, че няма да пропуснете нито един момент от сюжетното действие в домашния ви "киносалон". 

Вижте пълна информация за пакетите EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM тук.

Вижте в следващата галерия няколко български филмови заглавия, които според нас са достойни за награда Оскар:

6 български филма, достойни за Оскар

Внушителна видеотека в удобно за вас време с VOD:
Просто натиснете VOD – част от абонаментите пакети на EON, на вашето дистанционно. Можете да търсите, преглеждате и подреждате заглавията според вашите интереси и предпочитания. Те са удобно разпределени в отделни жанрове. Каталогът се обновява непрекъснато, така че никога няма да скучаете. Филмовото удоволствие е гарантирано!

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти