5 неща, които всяка дама заслужава да си подари през март

жена пролет цветя
Снимка: iStock

8-ми март може и да е зад гърба ни, но истината е, че не трябва да празнуваме женската сила само в един ден от годината. Целият март е женски месец и изненадите и жестовете към дамите не бива да спират да валят.

Понякога имаме нужда от нещо малко в ежендевието ни, което да ни накара да се почувстваме по-добре, да запали отново пламъчето в нас, да повдигне самочувствието ни, да ни накараме да се почувстваме женствени и силни!

Независимо дали искаш да поглезиш себе си или някоя друга важна жена в живота ти, днес ти представяме нашата специална селекция от продукти и услуги, които ще накарат всяка една дама да се чувства специална:

Подари "Профилактичен пакет за жени с най-важните прегледи и изследвания"

Няма нищо по-важно от здравето. Тази фраза може би звучи банално и клиширано, но понякога най-големите клишета, са и най-големите истини. На първо място, за да се чувстваш женствена и силна, трябва да бъдеш здрава. Ето защо сега е моментът да подариш на себе си или на друга важна жена в живота ти специален "Профилактичен пакет за жени с най-важните прегледи и изследвания".

Грижата обикновено се свързва със синоним на уважение, любов, лоялност и целта винаги е една и съща - показване на любов в най-чистата й форма. Tази година Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Младост имат предложение за вас как да засвидетелствате обич към себе си или друга дама като подарите профилактичен пакет.

продукт
Снимка: Аджибадем Сити Клиник

Профилактичните пакети включват прегледи и изследвания, които всяка жена трябва да прави регулярно. Те гарантират следните ключови предимства:

• Планиране в удобно време и без изчакване пред кабинети
• Прегледи от опитен екип професионалисти
• Индивидуален подход и адаптиране според персоналните нужди и здравен статус
• Личен асистент и преводач при нужда
• Обособена зона с отделен достъп и възможност за уединение

Можете да избирате от стандартни или разширени пакети като стандартният пакет е за жени до 39 г, а разширеният пакет е подходящ за жени над 40 г.

От Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Младост ни вдъхновяват да започнем една нова традиция - да подаряваме грижа на хората, които обичаме! Защото обикновено избираме цвете или шоколад, а понякога просто грабваме нещо в последния момент . И често забравяме, че грижата е най-ценният подарък.

А след като сме се погрижили за здравето на тялото, е време да се поглезим и с нещо за душата. 

Серум с екстракт от охлюви LeReel

​​​​​​Няма как да не включим грижа за кожата в нашата специална селекция. А този серум определено заслужава внимание! Той има уникална формула без аналог, която спомага за регенерацията, подмладяването, възстановяването и изглаждането на кожата на лицето и шията. Благодарение на високото съдържание на екстракт от охлюви, само след двуседмична ежедневна употреба, кожата е с видимо подобрен и подмладен вид. 

Ето ги и останалите му предимства:

  • Възстановява кожата и подобрява еластичността й
  • Подмладява, премахва бръчиците
  • Изравнява и освежава тена
  • Съдейства за намаляване на пигментации и зачервявания

D
Снимка: LeReel

Основните съставки на серума са екстракт от охлюви, който силно стимулира регенерацията на кожата и я защитава от вредните влияния на околната среда. Той изглажда бръчките, подобрява тена, стяга и хидратира. Също така забавя процесите на стареене. Друга чудодейна съставка е бадемовото масло. Богато на витамини и минерали, бадемовото масло подхранва и омекотява кожата и помага да бъде здрава и сияйна. Серумът съдържа и българска розова вода, която е известна със своите силни антисептични, антибактериални и антиоксидантни свойства. Още една страхотна съставка е D-пантенолът. Той е активна съставка с дълбоко хидратиращи, регенериращи и противовъзпалителни свойства.

 
 
Ако се чудите как най-добре да нанесете серума с екстракт от охлюв или друг ваш любим продукт за лице, то този ролер е вашият отговор и верен помощник в грижата за кожата на лицето! 

Масажният ролер за лице ebelin е подходящ за ободряващ и успокояващ масаж на лицето, шията и тилната мускулатура. Подходящ е за всеки тип кожа и може да се използва всеки ден. Продуктите ви за грижа за кожата на лицето могат да се нанасят и масажират нежно с този ролер. По този начин кремовете и серумите проникват по-надълбоко в кожата на лицето и действат по-добре.

Снимка: dm

Охлаждащият розов кварц, от който е направен ролерът, е идеален за освежаване и ободряване на стресирана кожа на лицето и уморени, претоварени очи.

Какво друго й трябва на една жена след дълъг и изморителен ден?

Купи ТУК ролер масажор за лице ebelin >>>

Крем Ultra Facial Advanced Repair Barrier от Kiehl's

Преходът между зимата и пролетта може да бъде доста тежък за кожата на лицето ни и тук на помощ идва кремът Ultra Facial Advanced Repair Barrier.

Усъвършенстваният крем Ultra Facial за укрепване на защитната бариера на кожата е с бързо абсорбираща формула на крем-балсам и използва уникална Advanced Barrier технология (укрепване на защитната бариера на кожата), която имитира липидната структура на кожата, за да се поддържа хидратацията. Тази формула помага да се възстанови хидратацията на кожата и се абсорбира бързо, което позволява на кожата да се почувства незабавно успокоена. 

Продукт, който не само успокоява сухата кожа, но и я защитава от други външни влияния. Този крем е идеален за всички, които искат мигновено успокоена кожа и силна защитна кожна бариера!

продукт
Снимка: Khiel"s

Купи ТУК >>>

Парфюм Miss Dior Blooming Bouquet

Последен, но не на последно място идва един нов аромат, с който всяка дама заслужава да се поглези - Miss Dior Blooming Bouquet. 

Спонтанен и изненадващ букет с характер, който е едновременно жив и нежен! Miss Dior Blooming Bouquet е незабавно удоволствие, обяснение в любов към живота, което ви завладява. Това е емоция, която обгръща сетивата, без да чака, и ни напомня, че Miss Dior има душата на страстна жена.

Blooming bouquet представлява цветята, които тя ни предлага в живата пролет на ренесанса. Ароматът възхвалява блясъка, притежавайки жива сила, която го прави характерен. Пълна шепа диви цветя в ярко розово, нежно лилаво и лазурно синьо представляват фасетиран букет в цветовете на свободата.

Ароматът носи усмивката на лъчезарната Натали Портман, която е реакламно лице на новия парфюм на Dior.

продукт
Снимка: Dior

Купи ТУК >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти