20-те най-фотогенични места в България, които всеки от нас трябва да посети поне веднъж

„Опознай родината си, за да я обикнеш” е казал Щастливеца Алеко за страната ни.

Точно защото смятаме, че България е изпълнена с огромно разнообразие от вълшебни кътчета, които имат какво да ни покажат, да ни заинтригуват, да ни пленят и накарат да ги обикнем, решихме да Ви организираме една мислена разходка из нея.

Нина и Ели Александрови споделят изчерпателна инфмормация с увлекателен тон за вълнуващи български маршрути. За повече информация можете да ги последвате в Instagram.

7 туристически обекта, които е забранено да снимате и публикувате в Инстаграм

Паметника Бузлуджа

Не бихме могли да завършим този списък без да включим това абсолютно Инстаграм-перфекто място. Построена от народа и за народа паметника Бузлуджа е оставен да се руши, посещаван само от търсещите екстремни преживявания и фотографите. Надяваме се искрено, че някой ден ще видим тази прекрасна сграда реставрирана.

Стобските Пирамиди

Предлагащи изключително лесна и приятна разходка, Стобските Пирамиди са едно от новооткритите любими места на България. Формирани с следствие на ерозия пирамидите представляват причудливи форми, които лесно разсейват съзнанието от злободневните грижи. 

Крайдунавския парк, Видин

Често се шегуваме, наричайки северозападна България северозападнала. Когато обаче човек попадне в крайдунавския парк във Видин мнението рязко се променя.

Вижте в галерията и останалите предложения за места, които изглеждат чудесно в квадратче за Инстаграм (и не само):

20 Инстаграм-перфектни места в България

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти