10 символа от сънищата, които не трябва да пренебрегваме

жена сън легло
Снимка: Istock

Някои сънуват цветно и по много, други – рядко и само в черно-бяло. Едни от нас помнят всеки детайл от „нощните си видения“, други – само отделни частици, които трудно биха могли да свържат в история.

Още преди хиляди години хората са се опитвали да разгадават значението на сънищата. В древен Египет и Елада например, сънуването се е разглеждало като свръхестествена комуникация или средство за божествена намеса, чието съобщение може да бъде разгадано единствено от този, който има специални сили.

Оказва се, че лицата, които виждаме насън със сигурност са на хора, които сме срещали и на живо, без значение дали ги помним или не. Те могат да са всеки – продавачка, от която сме си купили пакетче дъвки преди 3 години, случаен пътник в метрото на път за работа, минувач, който в детството ни е попитал на улица, която търси…

Сънищата изразяват епизоди от нашия живот, които могат да бъдат анализирани по милиони начини. Сънят е този, който може да разбере истинското емоционално състояние на човека. Тревожността или щастието могат да променят начина, по който спим. И само от нас зависи да ги осъзнаем.

Ето и 10 символа, които не трябва да пренебрегваме, ако ги видим в сънищата си:

10 символа от сънищата, които не трябва да пренебрегваме

Ако сте сънували нещо и искате да разберете възможното тълкувание на съня си, проверете го в нашия Съновник ТУК >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти