Не се наказвай: 10 неща, за които трябва да спреш да си даваш зор

Живеем в бързо променящ се свят на големи очаквания и до голяма степен непостижими стандарти. Хората често са преследвани от собствената си визия за успеха, но някъде по пътя забравят най-важното - просто да се радват на живота и това, което той може да предложи.

Всеки знае какво е чувството да бъдеш подложен на натиск през целия си живот, като се започне от много ранна възраст. Осъзнато или не, в крайна сметка започваме да оказваме този натиск върху самите себе си, а след това дори и върху другите - просто защото в нашето съзнание такъв е редът на нещата.

8 принципа на шведската философия за щастлив живот

Крайно време е да започнем да преосмисляме как може да изглежда един щастлив, здравословен живот. Продължете да четете, за да разберете кои са някои от нещата, за които трябва да спрем да си даваме зор или да притискаме другите да правят.

Да постигнеш успех млад

Не сме подготвени да се справим с нездравословното количество сравнения, които са на разположение под ръка, така че винаги ще има някой по-млад с по-голям успех от вас. Всеки върви по своя път, според времето, което му е удобно. Списъци като „30 под 30“ също създават тази фалшива идея в съзнанието ни, че има значение на каква възраст се считате за успешен, и внушават страх от остаряването и провала. Успехът на 50 е не по-малко достоен от успеха на 30.

Да се вглъбиш прекалено много в това какъв искаш да "бъдеш"

Започваме да притискаме хората от много ранна възраст да решат какви искат да бъдат, което може да доведе до прибързани решения и натиск да се придържаме към нещо, което вече не ни прави щастливи. Нормализирайте промяната на кариерата си, дори на четиридесетте, петдесетте и след това!

Да бъдеш непременно във връзка

Трябва да спрем да гледаме на необвързания живот като на предшественик на една връзка и вместо това да го почитаме като негова собствена форма на удовлетворение. Плюс това, нито една подходяща връзка не се поражда от паническо желание да имаш партньор.

Прочети пълния списък в галерията:

10 неща, за които трябва да спреш да си даваш зор

Прочетете също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти