Женските фантазии: ключът към съкровището

Женските фантазии: ключът към съкровището
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Михаела Петрова

Знам, че мъжете си мислят, че за нас най-важна е любовта, обаче ще спечелят много повече, ако от време на време допускат, че за да разпалят страстта ни, трябва да провокират женската фантазия.

"Зайче, обичам те" не стимулира контракции във вагиналните мускули. Може да й напълни сърцето, може да я разлее от нежност, евентуално. Ако е от типа, който се умилява от котета и зайчета, разбира се, но за твоя мъжка изненада, зайчето може да се превърне в тигрица, ако я хванеш за косата на врата и й дръпнеш главата назад, примерно.

На пръв поглед, безмислен и дори грубиянски жест, но работи. Това за нея е сигнал, че си има работа с истински мъжкар, който на всичкото отгоре не може да сдържи страстта си.

Обръщам се директно към мъжете, защото забелязах, че обичат да четат тази рубрика и дори от време на време им се струва уместно да ме замерват с камъни. Особено когато е ставало дума, че не е чудо голямо човек, било то и жена да не посвещава живота си само на един-единствен мъж и на децата.

Изумителното в цялата работа е, че аз самата допускам, че този тип мъже са нежни със жените си и им говорят на "зайче". В това допускане най-вероятно греша, като се замисля. По-вероятно е да държат контрола в семейството с инструмента на страха и онзи тип мъжки манипулации, които карат жените да си мислят, че са много грешни постоянно. Но както и да е. Не познавам този свят и не желая да го опознавам.

Вълнуват ме единствено взаимоотношенията между психично здрави хора, които са заедно, защото се "кефят" един на друг. При тях е много важно, обичта да не се трансформира прекалено бързо в свежо приятелско чувство и в един момент двамата да се почешат по главите в чудене къде по пътя си изгубиха страстта.

Да, както мъжете обичат да хвърлят по едно око на филмите за възрастни, така жените обичат да отключват енергията на страстта чрез някоя тяхна си фантазия. Важно е да се отбележи, че между филмите, които харесват мъжете и онова, което си представят жените рядко има допирни точки.

Фантазията ни е свързна с нещо, което се случва внезапно, възможно е да не стигне до край и повече не се повтаря. Не е някакъв филм с ясно изразено начало и край и близки планове на камерата. Обикновено е сцена, изпълнена с концентрирана емоция на вкуса от забранения плод.

Ситуации от поредицата: целувка с непознат в асансьора, бърз секс в тунела на влака, изненадващи ласки от продавачката на бельо в пробната на магазина, секси непознат в сауната... такива неща.

Никакъв смисъл няма от ревност спрямо тези виртуални образи, защото те обикновено са на точно толкова непознати мъже и/или жени, колкото на мъжа са му познати девойките от еротичните филмчета. Добре е да ги приема като едни невидими помагачи, които определено играят за неговия отбор.

Те започват мача, той трябва да го довърши, какво толкова. Тамън няма да се хаби да говори някакви неща, които би трябвало да ни предразположат, но го карат да се чувства глупаво, вместо секси и мъжествено. 

Още по-хубаво е, когато жената сама си му разкаже каква представа я възбужда. Това смъква голям товар от плещите й - забравя за срам, за нещото, което не си харесва чак пък толкоз в тялото и за приятна изненада на мъжа, започна да разкрива истинската си чувственост. Може да се окаже, че досега само си е мислел, че прави секс с нея. Е, не е. Най-хубавото тепърва предстои.

Да не говорим, че споделената фантазия създава у нея по-голямо доверие и усещане за сигурност, отколкото ако й подари мезонет в "Манастирски ливади". Ако е склонен и да сбъдне някоя и друга сцена от нейните бръмбъри в главата, стига да не става дума за оргия с националния отбор по футбол на Уганда или нещо с вампири, мъчения и изтезания, може да е сигурен, че тази жена е неговото момиче за дълго, което на свой ред ще прояви известна щедрост по отношение на филмчетата за възрастните.

В крайна сметка и на нея могат да й дойдат някои нови идеи за еротични фантазии и така да си изкарат изключително приятно, докогато им е писано да вървят по общия си път.

И само още едно нещо, за протокола: еротичното усещане, сексуалното привличане генерира любов, а не обратното. Така че, за да има повече любов, съвсем друго трябва да се гъделичка. Може и с перо... с каквото и да е, изненада и споделяне да има е ключът от съкровището.

Този материал е специално написан за Edna.bg от Михаела Петрова.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти