Жените с кариера са по-забавни в леглото

Жените с кариера са по-забавни в леглото
Снимка: Thinkstock

Оказва се, че жените с успешна кариера и добра работа са настроени по-приключенски в спалнята.

Това е доказало ново проучване.

Една четвърт от мъжете заявяват, че дамите, които са основни лица в заседателната зала в офиса са и движещи фигури в любовния живот.

Една трета от анкетираните жени (33%) пък казват, че мъжете, достигнали върха в своите професии, също са по-добри любовници.

В проучването на британската еротична марка "Coco de Mer" участват 1000 мъже и жени, които разказали за подвизите си на работното място и между чаршафите.

Изследването показва още, че добрите любовници не изкарват най-високите заплати.

46% от жените и 40% от мъжете казват, че най-добрите партньори, които са имали в спалнята са печелили между 15 000 и 30 000 паунда годишно.

Една четвърт от анкетираните смятат, че добрите интимни половинки печелят средно между 30 000 и 50 000 паунда годишно. Само 11% отговарят за суми по-високи от 50 000 паунда.

Парите са афродизиак само за 19 на сто от участниците в анкетата, макар цифрата при жените да е по-висока - 21% спрямо 17% за мъжете. 26 на сто от дамите признават, че е по-вероятно да спят със заможни мъже за разлика от 22% от мъжете, готови да прелъстят богаташки.

Според данните от анкетата едва 9% от жените смятат, че с пари може да се купи любов, а това мнение споделят 19% от господата.

Четири от десет жени признават, че партньорът им печели повече от тях, 60% казват, че заплатите им са еднакви, а само 2% от жените изкарват повече от партньорите си.

В същото време почти половината от нежния пол и 47% от силния казват, че скъпите подаръци са възбуждащи.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти