Жените през погледа на лошите момчета

Жените през погледа на лошите момчета
Снимка: netinfo

Михаела Петрова

- Какъв ти е парфюмът? - попитал я той веднъж, когато се била сгушила в него, наслаждавайки се на споделеното време точно в тези прегръдки.

- Еди-какъв-си, - отговорила тя - с него съм от две години. Защо?

- Не мога да повярвам как си ми влязла под кожата - отговорил той.

- ??? - само с повдигане на вежди и разширени в очакване да чуе каквото ще чуе, мълчаливо попитала тя.

- Наскоро се наложи да купувам парфюм - отговорил той нехайно. - Мирисах, мирисах и харесах само този.

С пълно мълчание, хитра усмивка и палава бърза целувка реагирала на тази изповед тя. Толкова. Това е цялата история. В живота си, той няма по-дълга връзка от тази с нея. Няма и по-доверен човек сред жените, които познава. Те не са приятели. Не са и точно любовници. Понякога са, понякога не са.

Тя е постигнала статута да избира кога да се гмурне в интимността и кога да живее собственият си живот, както го разбира - че най-хубавите връзки са онези, които хем са връзки, хем не са.

Жените обичат да говорят за чувствата си, а мъжете предпочитат да мълчат за тях - баналната стара истина е съвсем вярна. И колкото и да дресираме мъжете да говорят за чувствата си, може би е по-добре за взаимоотношенията ни да приемем природата на нещата такава, каквато е.

Аз много си говоря с мъжете. А най-много си говоря с онази част от тях, по която жените са луди, но най-трудно завладяват - неверните лоши момчета. Онези, имунизираните срещу женски номерца, за които често се казва "той няма сърце", докато то всъщност е с по-голяма вместимост, отколкото ни се иска. Така ми се е стекъл животът, че като жена съм възпитана от тях. Приемете го като аксиома и ако прецените, че ви изнася, че наистина искате този залък и че можете да го смелите без да ви задави, внимателно вникнете в това, което ще ви разказвам за тях.

Те са ме научили да не притискам мъж за нищо и да наблюдавам как дребните детайли на привързаност посяват семенцата си, покълват колебливо в непредвидливи метеорологични условия, а за да пуснат корени им трябва непоклатимо доверие, че няма да поискате да ги променяте. И ще ги обичате без глезотии.

Защото тези мъже също обичат пристан. Той им е изключително важен. Но ако някоя си мисли, че ще ги накаже със спане на дивана, това обикновено не работи. Той със сигурност има ключ поне още от една къща, в която няма да се мъчи на дивана. Важно им е да знаят, че жената, избрала ветровито място на кормчия на семейния кораб, освен секси гадже, е голям "пич". И има какво да прави, докато той изживява своите си, мъжки удоволствия да бъде глезен с интерес към забавната му персона.

При него номерът "да не мислиш, че ще хукна, когато ми подсвирнеш" не работи. Забравете правилата, хукнете веднага и се обадете в офиса, че внезапно сте се разболели. Ако тази вечер е решил, че иска вашата компания, посветете му следващите няколко дни, в които няма да ви пусне, докато не изчерпи целия си потенциал от страст и остроумие. А после? Насладете се на начина, по който се усмихвате на изживяното. До следващия път. Когато и да е това. И не!, никакви sms-и след това. Никаква претенция, никакви забележки и нацупени устнички.

Единственият трик, които може да си позволите, е всеки път, когато сте с него, да бъдете с един и същ парфюм. Каквито и да са ни страстите, комплексите, страховете, нрава, тестостерона, обонянието има феноменална памет. И помни всеки аромат, който му е доставил удоволствие, или му е образувал нерви. А после си търси уханието на онова, което му е било приятно и си го намира... сред хилядите парфюми, на хилядите жени.

Знам какво ще ви подразни в този текст - че е купил парфюм на някоя друга, по някаква негова си причина, пък тази жена се радва, че подсъзнателно избира нея. Е, аз говоря за "лошите момчета". Във взаимоотношенията с тях, други жени винаги ще има - той от това живее, както цветето от слънце и вода. Но тук идеята е, че ако имате някакво желание да играете в тази игра и начинът ви на живот не е включва моногамията като норма, ако обичате да пазите личния си периметър, но все пак искате да имате интригуваща връзка, този тип мъже са вашият единствен шанс да имате някого до себе си.

В онези случаи, в които искате това. А кой не иска? И начинът да ви обикне е само един - като се промушите и втъкнете в неговата емоционална памет през сетивата му за удоволствие.

Апропо, жената от историята си смени парфюма, разбира се. Все пак беше предупредена, че този аромат вече е в състояние да му образува нерви. Не за друго, а защото в началото всички жени се изнервят от нрава на лошите момчета и започват да правят глупости, да пишат sms-и, да се цупят и предявяват претенции. И просто се погрижи отсега нататък той да свързва обичта и доверието в "пичовското партньорство" с друга миризма.

Този материал е специално написан за Edna.bg от Михаела Петрова.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти