Заради това си струва да я зарежеш - II част

Заради това си струва да я зарежеш - II част
Снимка: netinfo

Тодор Капитанов

В предходния ми текст започнах да изброявам причините, заради които считам, че жената категорично заслужава да бъде зарязана от мъжа до нея. Или казано по друг начин – как сама си търси да я разкарат.

Изброените в текста причини най-общо бяха три на брой.

Първо, когато жената непрестанно използва миналото на мъжа срещу самия него.

Второ – тя не проявява разбиране към мечтите и целите на мъжа, дори напротив –смята ги за наивни, незрели и лекомислени. Трета е, ако жената ограничава социалните контакти на мъжа, свеждайки ги единствено до прекарване на времето му с нея.

Това на пръв поглед са най-ярките и логични причини, но със сигурност не единствените.

Със сигурност във всяка една индивидуална връзка съществуват куп други неща, които заслужават внимание, но поради индивидуалността им няма как да бъдат обобщени изцяло.

Все пак има още няколко причини, заради които си струва да зарежеш жена, за които трябва да се говори на висок глас, с надеждата, че представителките на силния пол един ден ще чуят добронамерения вопъл.

Лъжата. Това е нещо, което всички мразят. Скоро попаднах на една статистика, която в общи линии сочеше следното: въпреки че хората не обичат да бъдат лъгани, те често прибягват към лъжи и на ден човек лъже средно между 150 и 200 пъти, а в един разговор с продължителност десет минути се казват две-три лъжи. Да, ежедневието ни е пълно с горчиви истини, които хората не искат нито да кажат, нито да чуят.

Съгласен съм, че в такива моменти понякога е по-добре да се замълчи, за да бъде животът ни по-приятен и лесен. Въпреки че в повечето пъти лъжем от добри намерения, не считам за редно жената да лъже мъжа до нея толкова често, без значение от мотивите за това.

Всеки знае последиците от натрупването на лъжи, защото всички ние сме си патили от това. Ако я хванете да ви лъже често, това е причина да я зарежете. Плюс това, ако допускате някой да ви лъже често живота си, започвате да приличате на него. Гласувайки му още и още доверие се заблуждавате и двамата, че така може да се продължи. Да, ама не.

Снимка: netinfo

Следва негативността. Да тя също сломява мъжете. Забелязали ли сте, че има жени, които не са негативни с поведението си единствено спрямо мъжете, а към всичко останало въобще? Често към другите хора, с които общуваме. Негативността им се отразява неблагоприятно върху мъжете до тях. Тези жени не спират да се оплакват, да говорят единствено за проблемите си, понякога и обиждат директно и пренасят гнева си върху околните.

Те просто имат проблем със себе си. Призовавам ви първо да помогнете на такава жена, ако не успеете, то не се колебайте да я зарежете. В противен случай няма да се усетите как и вие ще започнете да осъждате и мразите другите. Истината е, че всички сме хора на този свят, както се пееше в една песен. Съвършени същества няма. Позата на съдник, на морално съдебно жури, на критик и мразещ човек, е проява на липса на интелигентност, а тези, които ни подтикват да го правим, са лоша компания. Отървете се от тях.

Негативността и омразата обикновено вървят ръка за ръка със завистта. Ако жената завижда на мъжа за това, което има, ако успехът му провокира в нея неблагородно желание и тя да има същото, въпреки че е невъзможно, то тя заслужава да бъде зарязана. Моментално.

Снимка: netinfo

С това изчерпвам моя списък с причините, заради които си струва мъжете да зарежат жената, която е до тях. Със сигурност някъде греша в пресилените си оценки, но животът понякога не търпи компромиси, особено когато заради тях човек пренебрегва себе си.

Любопитно ми е да разбера кои са причините, заради които си струва да бъдат зарязани мъжете. Може би ще направя свой подобен списък. Искам ми се обаче да разбера за вашия такъв.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти