Заради това си струва да я зарежеш

Заради това си струва да я зарежеш
Снимка: Thinkstock

Тодор Капитанов

Всеки може да установи дали е във вредна за него връзка. Знаците за това са ясни – чувства се със свито сърце, нещастен, потиснат и се изнервя от всичко в партньора си.

Въпреки това обаче, любовта някак си продължава да съществува между двойката, макар и залязваща в перспективата ѝ. Това е и причината повечето хора да нямат смелост да вземат тежкото решение да прекратят тези взаимоотношения.

Просто те вярват, че всичко негативно е временно и че скоро ще дойде денят, в който ще се събудят щастливи, защото всички противоречия между двете страни са изгладени.

За съжаление нещата не стоят по този начин, защото с всеки изминал ден отношенията стават все по-отровни и все по-непоносими. Всичко това с времето води до грозни сцени, тежки думи и непростими действия.

Убедил съм се, че са необходими едва няколко месеца в началото на връзката, за да разберат мъжете дали ще се стигне до подобно негативно положение с времето. Така е, защото жените изпраща много красноречиви сигнали именно в този период и не е трудно да се прецени дали някои от тези сигнали ще се превърнат в тенденция, или не.

Обикновено, както при жените, така и при мъжете, негативните действия си остава постоянство. Казано накратко – ако си кофти човек, обикновено е завинаги.

Вярвам, че всеки човек трябва да бъде заобиколен от хора, които го карат да се чувства по-добър, да прави добри дела, да иска да се развива и които го вдъхновяват и обичат. Не съм сигурен дали засиленият инстинкт за самосъхранение, или се дължи на нещо друго, но мъжът много отчетливо разпознава неблагоприятните сигнали при жената, заради които си струва да я зареже.

Първият сигнал, че си струва да я зарежеш още в самото начало, е, че тя непрестанно използват миналото на мъжа срещу самия него. Най-вече що се отнася до предишни негови връзки. Всеки си има минало, уважаеми дами, а вашето минало е виниаги по-наситено с непреживяни любови и действия, от които бихте се срамували, ако някой разбере за тях. За разлика от вас, мъжете по-лесно се примиряват с отминалите дни. Струва ми се, че някак си отказвате да приемете факта, че мъжете порастват с всяка нова връзка стъпват крачка напред, докато не се спрат на перфектната за тях жена.

Снимка: Thinkstock

Не е рядкост, когато жената ограничава социалните контакти на мъжа, свеждайки ги единствено до прекарване на времето му с нея. Всичко друго се счита за неприемливо.

Щом тя го кара да се чувства ограничени и затворени за външния свят, приятелите му и най-вече това да бъдете себе си, значи си струва той да я зареже моментално.

Много досаден момент във връзката е, когато жената не проявява разбиране към мечтите и целите на мъжа, дори напротив –смята ги за наивни, незрели и лекомислени. Не разбирам какво необичайно има, когато мъжете искат един ден да станат като Батман? Ако мъжете не искат да бъдат супергерои, то тогава можем да считаме, че злото безвъзвратно е обсебило битието ни и бъдещето на човечеството е обречено.

Снимка: Thinkstock

Да не забравяме все пак, че Батман кара най-готината кола в света. Не е за подценяване също, че общува често с Жената Котка. А знаете ли, че Брус Уейн е милиардер? При това положение как е възможно мъжете да не искат да бъдат като Батман? Ако тя не приема тези възгледи, със сигурност си струва да бъде зарязана на секундата.

Може би жените не заслужават подобно крайно отношение, когато прекаляват с егоизма си по отношение на връзката. Все пак има територии, в които не трябва да навлизат, ако не искат да им бият шута светкавично. Списъкът с причините ще довърша в следващия ми текст за Edna.bg.

Дотогава ще се радвам да споделите дали сте съгласни с казаното от мен дотук.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти