Възможно ли е раздялата да е миролюбива?

Възможно ли е раздялата да е миролюбива?
Снимка: Thinkstock

В началото на любовните си отношения хората са романтични и изпълнени с очаквания. Изглежда така, сякаш щастието и взаимното разбирателство ще продължат вечно. Въпреки това, когато мине известно време, може да се разбере, че този човек не е това, което търсите и чувствата ви към него избледняват.

Ако нещо се обърка в отношенията ви и това не може да се промени, нямате друг избор, освен да напуснете своя любим. В противен случай, вашата по-нататъшна комуникация с него ще ви донесе разочарование и много кавги. Разбира се, че няма да бъде толкова лесно да се кажете, че вие сте човека, който иска да скъса с него.

Трябва да изберете внимателно най-подходящия начин и момент да го направите, за да се избегнат стресови ситуации. Опитайте се да напуснете доскорошния си любим в учтива форма, без никакви обиди. 

Най-добрият начин да се каже сбогом е да се срещнете с него очи в очи. Разбира се, това няма да е приятно и лесно. Освен това, когато видите лицето му, вие може да загубите цялата си смелост и да отстъпите място на множество изкушения като целувка например. И така, може да осуетите вашите намерения за край и да продължите връзка, която няма бъдеще. Препоръчително е да се срещнете с партньора си на публично място като кафене или парк, за да имате възможност да обсъдите проблема.

След като сте избрали да напуснете вашия партньор, няма връщане назад. Това означава, че има редица проблеми, които будят недоверие и враждебност между вас двамата. Невъзможно е да продължите отношенията си, ако те ви правят нещастни и тъжни.

По един или друг начин, трябва да имате основателна причина, поради която искате да скъсате. Необходимо е да се посочат ясно всички неща, от които не сте доволни и е добре да се получат добре аргументирани отговори. Не бъдете агресивни и не използвайте думи, които могат да унижат гаджето ви.

Постарали сте се да преминете в друг етап от живота си и тази промяна сега е ужасна за вас, но в крайна сметка сте достигнали целта си и сте свободна. Без съмнение, вие ще срещнете отново бившия си партньор по-късно и той ще се опита да направи компромис и да започнете отново при всяка възможност. Но ще бъде неразумно да се върнете при него, тъй като вече сте преценили всички плюсове и минуси. Вие няма да промените своя любим - лошите му страни ще предизвикват вашата неприязън и враждебност и в бъдеще. Бъдете уверени в решението си!

Да късаш с този, когото сте обичали, е ужасно преживяване. За някои хора, това може да се окаже голям проблем, но въпреки това, е възможно да напуснете този човек мирно, като избягвате конфликтни ситуации

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти