Не правете така

Пътят към щастието лесно може да бъде помрачен
Снимка: sxc.hu

Няма как дрязгите и поскарванията да не са част от всекидневието на повечето двойки, но когато техният брой и мащаб е в по-малки размери, животът ни протича доста по-леко и безаварийно. Затова ви предлагаме няколко превантивни мерки, за да не стигате до обострящи нервите ситуации.

Запознай се с нашите
Независимо дали семейството на вашия приятел или съпруг успява да опъне нервите ви до краен предел, старайте се да запазите самообладание и да държите фронта на добрите обноски с неговите роднини. Защото всяка лоша дума или намек за неодобрение по техен адрес, може да се обърне като негатив срещу вас.

Шпионски игри
Много често, играейки ролята на Мата Хари по-скоро ще се натъкнете на сериозни главоболия, отколкото на някакви конспиративни разкрития. Оставете на човека до вас малко повече лично пространство и не подскачайте при всеки звуков сигнал от чата на "Фейсбук" или "Скайп", мислейки си, че се задава нов флирт, в който обаче не вие сте в централната женска роля.

Боен клуб
Понякога в споровете се ражда истината, но не допускайте те да прекрачват децибелите, в които ще събудите и съседите от отсрещния квартал. Ясно е, че особено за представителите на дългогодишните връзки, конфликтите са с по-висок брой, но когато те избухват в грозни гледки и звукове на публични места е време да се действа, за да не излагате и унижавате както себе си, така и околните.

Хубава жена
Не си мислете, че след като сте със симпатичен мъж до себе си, той ще ви бъде вързан в кърпа завинаги. А периодът до раздялата може съвсем да се съкрати, ако вие се занемарите и спрете да обръщате внимание на вида си. Защото, след като не ви е грижа за вас, той може да помисли, че същото правило важи в пълна сила и за него, което със сигурност няма да доведе до нищо добро.

Лице назаем
Трудно ще накарате някой, който цял живот е кофял на "Металика" да заобича камерна музика. В този ред на мисли може да успеете да промените един, два дразнещи ви навика от поведението на вашата половинка, но не се опитвайте да я моделирате по ваш образ и подобие, за да не останете разочаровани, че човекът, в който сте се влюбили безвъзвратно си е тръгнал от живота ви.

Говори с нея
За съжаление, не винаги мълчанието е злато, особено ако зад безмълвието ви стоят сериозни проблеми. Затова не оставяйте трудните теми за дълго в ъгъла, а ги изкарвайте ''на светло'', тъй като постоянната комуникация е разковничето към пълноценните взаимоотношения.

Работещо момиче
Не опирайте за всяко нещо до своя избраник (тук не говорим само за пари). Бъдете по-самостоятелни и инициативни, защото никой не обича да носи двоен товар за по-дълго на гърба си.

 

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

В каквa роля сте през тази учебна година?

Трите зодии, без които светът не би оцелял
Астрология

Трите зодии, без които светът не би оцелял

Светът е балансиран, защото е населен с различните представители на...

Ненормална съм, мрънкам и не знам какво искам
Свободно време

Ненормална съм, мрънкам и не знам какво искам

Днес решихме да ви припомним един текст, който ни показва...

Сексът, от който се страхуват жените
Свободно време

Сексът, от който се страхуват жените

Eдна от най-обсъжданите и най-скандалните теми - това е темата за...

Абонамент