Всички жени в Холивуд носят грешния номер обувки, а причината ще ви изненада

холивуд обувки висок ток
Снимка: Getty

Дами, всички знаем, че елегантните обувки на висок ток не са създадени, за да ни е удобно, напротив - те нарушават всички правила на гравитацията и комфорта, за да заблудят хората около нас, че сме по-високи, по-слаби и по-самоуверени.

В Холивуд отдавна са намерили начин да вземат най-доброто от двата свята и имат решение на този проблем, а то е толкова дискретно, че е почти невъзможно да забележим! 

Например, когато за първи път видяхме снимката на принц Хари и Меган Маркъл, решихме, че просто ни се привижда. Е, оказва се, че американската актриса действително носи обувки, далеч по-големи от нейния крак: 

холивуд обувки висок ток
Снимка: Getty

Факт е, че много известни личности умишлено избират по-широки и по-големи обувки, когато дефилират на червения колим. Но какъв е смисълът на всичко това? Объркване, някакъв нов тренд или скрито послание?

Истината е, че носенето на по-големи обувки предотвратява подуването, образуването на мазоли, дискомфорта след продължително носене и появата на хронични проблеми с краката в бъдеще.

Може и да не е най-красивата гледка на света, но ако си представите как тези звезди трябва да стоят на крак цяла нощ и да изглеждат постонно усмихнати, сякаш са обули не кокили от висшата мода, а домашни пухкави пантофи, ще видите как замяната на 39-ти с 41 номер-ти изглежда все по-изкушаваща опция.

А ако недоумявате как тези гигантски и плашещо неудобни токове не се изхлузват като плавници от краката на своите притежателки, ние ще ви издадем тайната - звездните стилисти предварително се запасяват със специални силиконови подметки с двойно залепваща се повърхност, които прилягат плътно към съпалата. 

Е, щом всички тези модни икони могат да го правят, защо ние да не можем?

От Кейт до Анджелина: „запазената марка“ на 13 звездни жени

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти