Време за четене: „Порочна любов“

книга
Снимка: Издателство Егмонт/iStock

„Порочна любов“ от Ана Хуанг, първа книга от поредицата „Порочни истории“, излиза с логото на импринт „Уо“, запазена марка на издателство „Егмонт за романтична литература за възрастни.

Поредицата се радва на изключителна популярност в социалните мрежи, особено в TikTok, където само първата книга има над 60 млн. гледания.

„Порочна любов“ ни среща с Алекс Волков – дявол с ангелско лице и прокълнато минало. В сърцето му няма място за никого, докато е принуден да се погрижи за малката сестра на най-добрия си приятел – Ейва Чен. Ейва е свободен дух в плен на кошмари от детство, което не помни. Но независимо от тежкото си минало, тя никога не е спирала да вижда красотата в света около нея. Включително и в сърцето на мъжа, когото не бива да пожелава.

Тяхната любов не бива да се случва, защото е напът да разкрие тайни, които ще унищожат и двамата.

Ана Хуанг е автор предимно на страстни ню адълт и съвременни любовни романи. Книгите ѝ съдържат разнообразни герои и емоционални, понякога лъкатушещи пътища (поръсени с много закачки и интриги), водещи до щастлив край. Освен да чете и да пише, Ана обича да пътува и е вманиачена по горещия шоколад и многобройните си връзки с измислени гаджета.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти