Това е мъжът, когото си заслужава да чакаш

двойка любов
Снимка: iStock

Чакай онзи мъж, който хваща ръката ти на улицата и те държи с гордост. Чакай онзи, който те намира под завивките посред нощ и те придърпва по-близо до себе си.

Чакай мъжа, който става сутрин по възможно най-тихия начин и се приготвя за работа, оставяйки ти още няколко минутки сън. 

Чакай мъжа, който винаги поставя ръка нежно на бедрото ти - в таксито, на дивана, под масата в ресторанта. Това е простичък жест, но показва много. Ти си неговото момиче.

Чакай онзи мъж, с който тишината е приятна. Този, който те прави по-уверена. Този, който обича работата си и се справя добре в нея, но винаги приема теб за приоритет.

Чакай мъжа, който те кара да се смееш - да се смееш от сърце и до сълзи.

Чакай този, който те запознава със своите приятели и със семейството си без да се страхува.

Чакай онзи мъж, който никога не престава да се старае - вечери в ресторанти, домашно приготвена пица, цветя без повод, написани на ръка любовни бележки, бутилка вино след тежък работен ден.

Чакай този, който винаги ще се старае да е в добри отношения с твоите близки хора, защото знае колко са важни те за теб.

Чакай този мъж, на който винаги би казала "Да". Той ще седи срещу теб на масата и ще се смее на себе си, ще ти казва колко си красива, а ти ще му вярваш безрезервно.

Чакай мъжа, който винаги е държал на думата си.

Чакай онзи, който никога не се изморява да те целува по челото, дори и сутрин, когато очите ти са още затворени. Дори и вечер, преди да заспи и да се обърне на другата страна.

есен любов
Снимка: iStock

Чакай мъжа, който винаги е до теб и говори с теб за бъдещето ви.

Чакай този мъж, защото в края на всяка кофти среща, всяко самотно прибиране у дома и всяко непрочетено съобщение, стои онзи, който си заслужава.

Просто го изчакай.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти