Съветите на Наталия Кобилкина при връзка с голяма разлика във възрастта

Зрелите жени знаят какво искат. Знаят какво могат, какво трябва да изискват и вече са преживели доста житейски ситуации, за да преценят докъде ще стигнат в дадени взаимоотношения - колко ще дадат от себе си и колко ще очакват от партньора до себе си.

Именно затова и жените с повече опит са предпочитани половинки от все повече и повече млади мъже - защото са здраво стъпили на земята и не им е до игрички, те смело заявяват и изразяват себе си и излъчват увереност, която липсва на много млади жени.

И все пак, ако ние имаме по-млад от нас партньор или наш близък човек е замесен по един или друг начин в такива взаимоотношения, експертът по връзките Наталия Кобилкина има какво да каже по темата в своя канал doktor_ko във Vbox7.com.

Да, възрастта е просто мисъл, но нашето общество все още се бори с предразсъдъците, когато двамата партньори имат голяма разлика в годините си, и особено ако тези на дамата са повече от тези на господина.

Затова най-правилната тактика в такива връзки е да се оставим на личната си интуиция и да се наслаждаваме на здравословните и пълноценни усещания от тази любов. Това е най-важното и ценното за нас - да бъдем щастливи и удовлетворени от обичта, която даваме и получаваме.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти