Съблазън по никое време

Съблазън по никое време
Снимка: Thinkstock

Лилия Огнянова

Няма нищо по-сексапилно от жена, уверена в тялото си. Разбира се, че всяко тяло има своите несъвършенства, но не трябва да се вторачваме в тях и да забравяме да обичаме себе си.

Празници като 14 февруари и 8 март са добър повод да се подсетим да се поглезим, а какво по-хубаво от това да знаеш, че си истински неустоима за любимия човек?

За повдигане на самочувствието служат много неща – нова прическа или червило, рокля или блуза, бельо или чорапи, но също така и танц! Да, именно танцуването ни кара да се чувстваме не само по-весели, но и по-красиви и желани.

Нищо не оправя по-добре настроението от това да си пуснете любимата музика и да танцувате у дома пред огледалото, без значение на колко сте години.

Танцът освен това може да бъде и изключителен метод за съблазняване. Ненапразно е определян като вертикалния вариант на интимния акт.

Изненадайте половинката си с нежен, но страстен бавен танц и вдигнете градуса в спалнята до нови висоти. А ако ви липсва увереност или пък се колебаете, то вижте няколко страхотни съвета от истински професионалист:

Прочетете още:

"Малко коте" и други секс прякори

Задайте тези 36 въпроса и той ще се влюби във вас

19 тъжни (но мъдри) истини за любовта

Великите любови на великите хора

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти