"Малко коте" и други секс прякори

"Малко коте" и други секс прякори
Снимка: Thinkstock

Няма да повярвате, но измислянето на умалителни прякори не само не е инфантилно, но и ще доведе до разцвет на сексуалния ви живот.

Истината е, че колкото и да се правим на сериозни и отговорни възрастни хора, всеки си има своите малки тайни и големи надежди за страстни изживявания под завивката (или на масата в кухнята).

Затова и разиграването на роли действа като солта на ястието – нещо дребно и уж несъществено, а така важно. Всяка готвеща жена знае – не се ли посоли яденето, докато къкри на котлона, после колкото и сол да ръсите, не е същото.

Та, и със страстта така – в колкото и дантели да се увивате, прашки да впивате и гърди да подчертавате, няма ли го вътрешното желание и плам, всичко ще си остане джаста-праста и заспиване на другата страна.

Затова дайте воля на въображението си и преоткрийте палавото коте в себе си.

Разбира се, най-клиширани от всички са обръщенията „зайче“, „пиленце“, „миличко“, „дундичка“ и т.н. Какво секси има в едно пиле? Та то се асоциира с кокошка, курник, петел, яйца, живот на село, доене на крави, копане в полето, ТКЗС и т.н.

Същото е и за прякори, прозхождащи от някакъв недостатък, комплекс или забавна обща история – пъна липса на феромони и страст.

Докато разиграването на роли или даването на секси прякор помага да се отпуснеш и развихриш, да забравиш неплатената сметка за парно и целулита, и да се впуснеш като същинска Афродита с едни гърди напред в спалнята.

А в крайна сметка мъжете искат точно това – жена, която не мрънка, не дудне, не се крие под одеалото, не я боли глава и може да сготви мусака.

Дали ще е под името „малко коте“ или „страстна пантера“, няма значение, важното е страстта да кипи и комплексите да са забравени.

Много често страстта се разпалва именно от нетипични неща – изненадваща целувка по врата, дръпване на косата, случайно мерване с крайчеца на окото голото тяло на другия, разголен бюст по време на месене на пита, общ душ, разходка в гората, опасността някой да ви види и други такива тривиални неща.

Не слагайте сами спирачки на страстта с глупости като „утре съм рано на работа“, „някой ще ни чуе“, „ау, секс посред бял ден!“

А ако ви боли глава, да знаете, че сексът е най-доброто лекарство срещу всякакви болки и това е научно доказано.

Така че, малки котета, преоткрийте тигрицата в себе си и смело скочете върху любимия. Пък той дори и да ви изпусне, ще го направите на земята.

Автор: La petite chatte

Прочетете още:

Сексът, от който се страхуват жените

Най-странните секс традиции по света

12 признака, че сте в сексуална депресия

4-те мъжки секс комплекса

Трябва ли мъжете да пъшкат по време на секс?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти