Сигурни сигнали, че между вас няма да се получи

Сигурни сигнали, че между вас няма да се получи
Снимка: Thinkstock

Лилия Огнянова

Срещаме някого, химията е силна, пулсът ускорен, краката омекнали и в бурни емоции минават първите срещи – за по кафе, коктейл, разходка, кино, вечеря, закуска... smiley

И окрилени от любовните чувства кроим смели планове за нас двамата, дори и да не искаме да го признаем пред себе си.

Понякога обаче първоначалната химия може да се сбърка. Или по-скоро да е било само толкова – силно увлечение по човек, с когото обаче реално не си пасваме.

Когато си влюбен (или си мислиш, че си такъв), ти се иска всичко да е точно, да се получи така, както си мечтал и вярваш, че заслужаваш. Това обаче често ни кара да се самозаблуждаваме.

Толкова ни се иска да не сме повече сами или пък толкова силно желаем този човек, че сме готови да си затворим очите за какво ли не.

Ясните сигнали, които още в началото ни предупреждават, че нещата няма да се получат, ние наричаме дребни пречки, казваме си, че трябва да дадем шанс, това ще се промени, другото пък не ни е чак такъв проблем или със спартанско упорство си затваряме очите и продължаваме напред.

Разбира се, нормално е да не е всичко песен и да има някои дрезги или недоразумения. И двамата партньори трябва да бъдат толерантни един към друг и никой да не налага волята си над другия.

Но има някои сигнали и знаци, които не трябва да пренебрегваме. Понякога е по-добре да си дадем трезва преценка, за да не си загубим времето и в последствие чувствата с връзка, за която още от самото начало усещаме, че няма да се получи, но упорито решаваме да си „счупим главата“.

Кои са най-отчетливите знаци, че не сте един за друг? Вижте няколко хумористични коментара по темата:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти