Секс позите "убийци" на женския оргазъм

ф
Снимка: Thinkstock

Много се пише за секс позите, които носят както разнообразие в леглото, така и мощни оргазми на дамите. Оказва се обаче, че едни от най-популярните пози не позволяват на дамите да достигнат до връхната точка на удоволствието. Те са идеални за начало на любовния акт, но не и за разтърсващ финал.

Кучешката поза е една от най-разпространените и предпочитани от много двойки. Тя е любима на мъжете. Тя дава възможност за максимално дълбоко проникване, което в много случаи е болезнено и дискомфортно за дамите.

ф
Снимка: Thinkstock

И обратно – позата Лъжички не е най-добрия вариант, защото проникването често не е достатъчно дълбоко и често не е достатъчно за мощен оргазъм при дамите.

При мисионерската поза мъжете достигат лесно до оргазъм. Това е и най-естествената поза, при която триенето и контактът са плътни. Недостатъкът, че при нея е невъзможна клиторната стимулация, а тя носи най-голямо удоволствие за жените.

ф
Снимка: Thinkstock

Обърнатата ездачка също не е възможно най-добрият вариант. Изглежда секси, но при нея недостатъкът е същият като при мисионерската поза. Освен ако дамата сама не си осигури тази стимулация. Това не би било проблем за по-разкрепостените, но много са жените, които се срамуват да „допълнят“ собственото си удоволствие пред партньора си.

Сексът в изправено положение изглежда изключително страстен, но изисква прилична физическа форма, за да се случи по фантастичния начин, който виждаме по филмите.

Оргазъм в тази поза при жените трудно би могъл да се достигне, защото двойката се опитва да пази баланс, а мускулите се напрягат прекалено много. Най-малкото е разсейващо.

ф
Снимка: Thinkstock

Oще:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти