Седмичен хороскоп 30.01-05.02: да се замислим върху невидимите неща в живота ни

Седмичен хороскоп 30.01-05.02: да се замислим върху невидимите неща в живота ни
Снимка: netinfo

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделник.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Бистра Копанарова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 30 януари до 5 февруари).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата нова функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

Управляващата ви планета Марс навлезе в собствения си знак. Това ще ви направи дейни, енергични и инициативни през периода. Можете да свършите много работа, препоръчително е да спортувате.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Телец

И през настоящата седмица ще се радвате на хармония, на вътрешната си сила и на емоционална пълнота. Следващата вече ще е по-различна, що се отнася до вашата енергия и до фокуса на вниманието ви. Ето защо отдайте се сега на творчество, на медитации, на любимите си хора, възползвайте се от вдъхновението си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Близнаци

През периода действията ви ще бъдат ориентирани към разширяване на хоризонтите – това може да става с учене, контакти с чужденци, пътувания – възможно и по работа в чужбина. Ще имате добра концентрация и ще бъдете целеустремени. В началото на седмицата ще проявявате чувствителност към потребностите на вашите приятели.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Рак

До средата на седмицата ще демонстрирате най-голяма активност в професионален план. За да се изявите там по най-добрия за вас начин, е необходимо да бъдете внимателни, да проявявате разбиране към другите и да слушате интуицията си – тя ще бъде засилена. Грижата за околните не ви е чужда; когато я полагате, всички – и вие, и те – ще се чувствате добре.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: Thinkstock

Лъв

През периода най-добре ще бъде да обърнете внимание на хората, които ви заобикалят – на вашите близки приятели, на партньора/партньорката си. Времето е подходящо за изяви пред околните. Външният свят е огледало, наблюдавайте всичко, което виждате в него.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Дева

Сериозни, отговорни, практични и фокусирани през периода, стремете се да намерите баланса между това, което трябва да свършите, задълженията, които имате, и радостта, която си доставяте. И да съчетаете всички тези неща. Творческата нагласа винаги помага в такива ситуации, както и умението ви да погледнете на нещата от друг ъгъл.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Везни

Тази седмица вложете в работата си вдъхновение и проявявайте съзидателното си отношение. Може да обърнете по-голямо внимание на всекидневните си навици, да подредите нещата си и да прецените от кое имате нужда и кое не ви е необходимо.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Скорпион

Най-добре ще бъде през седмицата да оцените придобитите знания и полезната информация, която сте имали възможност да получите в срещи, контакти и пътувания. Може да започнете успешно и някакво обучение.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Стрелец

През периода ще бъдете ориентирани към нови проекти, бъдещи цели и към хората от приятелския си кръг – ако сте отговорни и планирате всичко добре, това би могло да се отрази положително на вашия бизнес и на финансовите ви дела.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Козирог

Целият период няма да се характеризира с голяма външна активност, по-скоро ще за него ще са присъщи пасивността и съзерцателността. И вашите външни проявления по-скоро биха могли да са свързани с пътувания, със срещи, с комуникация. >

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Водолей

През настоящия период е добре да вземете важни за вас решения – както добре знаете, разполагате със силата и волята за това. Тези решения по-скоро ще касаят личните ви отношения, а не професионалния ви живот.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Риби

В началото на седмицата определено ще дойде време за вас самите – дайте си всичко, което душата ви иска. Ще сте свръхчувствителни, което ще изисква да налагате хармония във всичко, което ви заобикаля, и да се отдавате на покой във всеки възможен момент.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти