Само за мъже: 5 неща, които впечатляват най-силно жените

двойка флирт любов среща
Снимка: Istock

Мъже, ако се чудите как най-успешно да привлечете вниманието на дамите, забравете за редовното потене в залата за фитнес и посещавайте банята поне два пъти дневно - ново проучване показва, че когато се оглеждат за партньор, жените се впечатляват първо от усмивката, а не от мускулестата фигура, пише в. "Дейли стар".

Допитването е осъществено във Великобритания сред близо 2200 представителки на нежния пол по поръчка на производителите на медицинския продукт Remescar. Целта е била да се установи какво най-силно привлича необвързаните жени, когато се заглеждат по потенциален партньор.

Внушителните 71 процента от участничките са поставили на първо място приятната усмивка.

Второто нещо, което забелязват 62 процента от дамите, е характерът на мъжа, и в частност дали той е добър човек, склонен да разговаря задушевно с тях, и също така дали е способен да ги разсмива.

Топ 5 на нещата, които най-силно впечатляват жените при първи контакт с потенциален партньор, включва още добре поддържаното тяло (61 процента), доброто отношение към семейството и близките (44 процента) и самоувереността (40 процента).

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти