Дами, впечатлявайте ги тези мъже!

Дами, впечатлявайте ги тези мъже!
Снимка: Weheartit

Вяра Иванова

Всички знаем - един мъж трябва да ни впечатли, спечели, завоюва. Трябват усилия, жестове, геройства. Той трябва да бъде такъв и онакъв, различен, но и не прекалено. Възпитан джентълмен, но и груб мръсник. Мъжът трябва и трябва, и трябва, и трябва…

А от нас се иска да бъдем принцеси, чакащи да бъдат спасени. Усилията ни трябва да се свеждат до това да бъдем привлекателни, сексапилни, красиви, една опаковка, която привлича само с външния си вид.

Момичета, всички знаем, че сме много повече от външност и ако искаме мъжът да го види и оцени, трябва сами да направим така, че да изглеждаме и да се държим като силните и интересни личности, които сме.

Първо правило: Не бъди кукла на конци.

Показвай характер, момиче. Бори се за това, което искаш, изказвай мнението си високо и ясно, не се оставай да те манипулират - истинските мъже оценяват силната жена до себе си.

Второ правило: Бъди любознателна.

Чети, учи се, усъвършенствай се, бъди амбициозна, преследвай целите си, не се страхувай от новото. Истинските мъже оценяват жените изследователи, с които има за какво да си говорят.

Трето правило: Не се страхувай от чувствата си.

Ти си жена и си емоционална. Или пък не обичаш да показваш какво става в душата ти - няма значение, и в двата случая не бива да се страхуваш от онова, което изпитваш. Мъжете оценяват жени, които могат да им любовта, от която се нуждаят.

Дами, впечатлявайте ги тези мъже. Впечатлявайте ги с онова, което е важно и има значение. Всичко останало е преходно, всичко останало е прах, поза, преструвка. Впечатлявайте ги със себе си, с душата си, с това, което сте, когато светлините ги няма, когато нищо няма значение, когато всичко, което имате е тук и сега.

Прочетете още:

Ненормална съм, мрънкам и не знам какво искам

Мъжете са като задници - всички имаме по един

Добрият, лошият и идиотът

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Каква зимнина ще правите това лято?

Абонамент