Размери, секс и аминокиселини

Размери, секс и аминокиселини
Снимка: Thinkstock

Михаела Петрова

Ей сега, докато си купувах цигари, момчето от павилиона, връщайки ресто на човека преди мен, се пошегува: „...нека тя да каже – вярно ли е, че размерът няма значение?”

Бях искрена: „какво да ви кажа, момчета, то е като с обувките, трябва да ти е таман”. Макар че, при обувките е различно, защото по-големият размер хлопа, а по-малкият убива, но неудобствата са аналогични.

Обикновено си говоря с вас повече за нещо, което бих нарекла „енергийните” измерения на взаимоотношенията. Не ги наричам „духовни”, защото тази дума вече е натоварена със съдържание, което не кореспондира с моето сакрално усещане за тези неща.

Затова предпочитам други думи. Същото е и с темата за секса. Спрях да пиша за това още преди години, защото виждам какво се „продава на пазара” и то не ми е таман. Да не говорим, че много се разминава с моята опитност. Няма значение дали тя е относително голяма, или нищожно малка... В случая важното е, че отделих достатъчно години да наблюдавам и изследвам детайлите на това проникване един в друг. И то никога не е само физическо. Знам, че не ви казвам някаква голяма новина. Но имам предвид също така, че то дори е отвъд емоциите, подсъзнанието, съзнанието, егото и целия пакет, който участва в акта на интимност.

В общи линии бързо научаваме какви са ни размерите, както и дали са ни по мярка или ще трябва да се правят компромиси от различно естество. Сравнително бързо става ясно и каква е емоционалната ни интелигентност и зрелост. Доколко имаме самоуважение и доколко го бъркаме с добре обиграно его? От кой тип човечета сме – от онези, които имат потребност да обгрижват или да бъдат обгрижвани? Кой как обича да си пие кафето сутрин и въобще... всички онези неща, които много бързо се изясняват след първите пъти на споделени завивки.

| Прочети още: Тарикатлъци за насищане на пространството с любов |

По-интересното нещо, според мен, е че на едно много фино и неуловимо ниво между нас се предава строго секретна генетична информация, закодирана в ДНК-то ни. И още по-интересното е, че тя може да бъде мигновено разчетена от нашите 20 аминокиселини. Те имат своя гениален начин да ни дадат индикация дали човекът, с когото си имаме работа, е наш „размер”.

Въобще нямам предвид само това дали генетичният ни материал е добър за създаване на поколение. Това е една доста първична информация, която е важна единствено на физическо ниво. По-съществената е сложен електро-магнитен резонанс, който като най-съвършената интернет търсачка може да ни даде индикация дали ще се почувстваме късметлии, или ще чуем въпроса: „Да не би да имаш предвид... нещо друго?!”, а на теб ти иде да му креснеш: „Не, бе, тъпанар, знам какво търся”.

Прочети още: Нов превод на съветите на леля ти |

Неслучайно в Библията, когато става дума за секс, се употребява изразът „и той позна Сара”, примерно. Има едно познание един за друг, което се предава само и единствено чрез секса. Не е достъпно по заобиколни или приятелски пътища. Не достига до нас и ако само се поцелуваме. То се генерира само при специфично активиране на конкретни хормони по пътя към екстаза и се освобождава паралелно с нашето освобождаване.

Познато ви е. Това са всички онези случаи, при които жените след секс казват: „Знам, че е той. Намерих си мъжа”. Понякога това може да бъде доста странно и необяснимо дори за тях. Възможно е нито размерът, нито други данни от търсачката да отговарят на нейните представи, но въпреки това, тя да знае, че това е той. И все още въобще да не става дума за любов, а дори за лека почуда. Или обратното – може да се е влюбила безутешно и дори след вълшебен секс да знае, че „това не е той”.

Прочети още: Проникване по вертикала |

Това са всички онези случаи, в които направо ѝ се скъсва сърцето, но нещо в нея безапелационно настоява „махай се оттам веднага”. Тук няма уроци, няма никакви дълбоки психологически мотиви, свързани с прошки, модели на майки и бащи, карма или каквото и да било друго.

Този енерго-информационен код никога и по никакъв начин няма да те вкара в драма. Той дава индикация само за най-добрия потенциал. И ако ти хлопа или някъде те стяга чепикът, ако нещо не ти е таман, колкото и да го мъчиш, в каквито и философии да го обличаш, каквито и подплънки да си слагаш, връзката няма да проработи.

Прочети още: Няма да го критикувам, това ще ми убие любовта |

Така че, размерът има своето значение, но все пак, най-важното е какви хормони ще образуват аминокиселините, когато нашите Ин и Ян се съберат в единство. И дали правилно ще разчетем езика на финото пулсиращо чувство, което хормоните ще предизвикат. А те винаги са безотказно честни. И напълно безпристрастни, съвсем безразлични към емоциите, които ни люлеят в нашето капризно „искам това – не искам онова”.

Прочети още: Експериментът с късата клечка

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти