Прочети това, ако сърцето ти е било разбивано

Прочети това, ако сърцето ти е било разбивано
Снимка: Unsplash

Tерапевтите твърдят, че да загубиш някого, когото обичаш, много наподобява чувството, което би изпитала, ако беше загинал. Затова и за да се излекуваш, трябва да преминеш през същите емоции – от отрицанието, гнева и скръбта до приемането на фактите такива, каквито са.

Отключването на болезнените емоции поставя някои жизненоважни за теб въпроси, чиито отговори трябва да намериш, за да успееш да продължиш напред.

Страхът от самотата, например, ще те накара да се запиташ дали можеш да живееш сама и ще ти помогне да предприемеш практични стъпки като да намериш свое собствено жилище или някого, с когото да го споделиш.

Запомни, че в една връзка ти се нуждаеш от някого, който да те допълва, а не да бъде центърът на вселената ти – това е твоя работа.

Същевременно недей да се отдаваш на прекалено дълго отбягване на каквито и да е контакти, защото те запазват старите ви отношения живи в съзнанието ти. Излез навън и продължи живота си.

За да бъдеш истински пълноценна след подобен развой на събитията обаче, първо трябва да се отърсиш от това, което си мислила за себе си. Запитай се какво е значела връзката ви за теб, кои аспекти от личността ти са породени от неговото влияние, какви са очакванията и мечтите ти.

Прочети още 12 стъпки, които да последваш в моментите, когато сърцето ти е разбито, за го излекуваш.

Към галерията >>>

банери нови
Снимка: Edna

банери нови
Снимка: Edna

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти