Правим все по-малко секс през последните 20 години

Правим все по-малко секс през последните 20 години
Снимка: netinfo

Съвременните американци правят значително по-малко секс в сравнение с предишното поколение отпреди 20 години, установи изследване, цитирано от в. "Метро".

Проучването било направено от университета в Сан Диего и обхванало 27 хиляди души.

Идеалният секс е 20 минути

Събраните данни били за периода 1989-2014 година. Във въпросника участниците трябвало да отбележат колко често са правили секс през последните 12 месеца.

След анализ на получените резултати се оказало, че съвременните американци правят 9 пъти по-малко секс в сравнение с връстниците си през края на 90-те години на миналия век. Това важи за представителите на всички полове, раси и религии, независимо от това дали имат деца или не.

Най-странните секс традиции по света

Изследователите се натъкнали на още един интересен факт. За всяка година след 25-ата, хората са правили средно 1,18 пъти по-малко секс.

Страстен секс след 10 години брак

Учените обясняват спадането на сексуалната активност на американците в сравнение с 90-те години с промяната в начина им на живот. Днешните граждани на САЩ са по-малко склонни да се обвързват с трайни партньори. А именно трайните интимни връзки водят до по-редовен секс, установили учените.

Най-странните секс традиции по света

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти