По време на сватбата: Булка разкри по шокиращ начин, че младоженецът ѝ изневерява

сватба булка
Снимка: Thinkstock

Сватбеният ден може да бъде много стресиращ за всички включени в процеса, но обичайно това са приятни нерви, които преминават. Неспокойните пеперуди в стомаха в повечето случаи са от радост, нетърпение и вълнение за новото, което предстои.

Но една булка е изпитала друг вид стрес и нерви точно преди сватбената си церемония, докато е стояла пред олтара, разкривайки, че годеникът ѝ не ѝ е верен.

В нощта преди сватбата, бъдещата булка получава смс от непознат номер, в който друга жена ѝ разкрива, че годеникът ѝ води двойнствен живот и има тайна връзка с нея от доста време насам. Булката решава да сподели историята си в интернет, за да помогне и на други жени, които са се сблъскали с подобно предизвикателство.

Вечерта преди сватбата се бяхме събрали с моите шаферки и пиехме шампанско. Изведнъж получих съобщение от непознат номер, в което имаше скрийншоти от разговори между моя годеник и някаква жена. Най-отдолу човекът, изпратил съобщението, ми пишеше: "Аз не бих се омъжила за него, а ти?". Като доказателство, въпросната жена ми беше изпратила и снимка на нея и приятеля ми, както и техни съобщения от преди два дни. Оказа се, че двамата имат връзка от месеци, която продължава и в момента.

сватба
Снимка: Thinkstock

Годеникът и любовницата са си разменяли съобщения от рода на: "Този уикенд. Аз и ти. Нямам търпение да те имам.", "Тялото ти е страхотно и знаеш как да го използваш. Иска ми се приятелката ми да беше добра колкото теб."

Кейси, както се казва злополучната младоженка, споделя, че веднага е събрала две и две и е осъзнала, че всичко това е истина. Тя не можела да повярва каква глупачка е и била в абсолютен шок. Приятелките ѝ веднага поискали от нея да отмени сватбата, но тя решила да помисли над случилото се и да изчака до следващия ден. Когато се събудила, Кейси знаела точно какво трябва да направи.

Тя събрала цялата си сила и смелост на света и отишла на сватбата си, но вместо да прочете обета си пред олтара, тя прочела на висок глас пред всички съобщенията, които годеникът ѝ и неговата любовница са си разменяли.

булка сватба
Снимка: Unsplash

Вървях към олтара, приятелят ми видя погледа ми и веднага разбра, че нещо не е наред. Аз не изглеждах като щастлива, влюбена жена, а като човек, готов на всичко. Обърнах се към семействата и приятелите ни и казах - "Днес няма да има сватба. Но ще има истина. Алекс не е човекът, за който се представя." Годеникът ми се опита да ме хване за ръка, беше пребледнял, но аз се сдържах, извадих телефона си и започнах да чета. Накрая той избяга от църквата заедно с кума.

След това булката се е обърнала към гостите и им е споделила следното:

Обичам ви, това беше ужасно трудно, но се радвам, че всички сте тук. Днес няма да има сватбено парти, но ще има парти в чест на истинната, намирането на истинската любов и следването на сърцето, макар и да боли.

Така тази смела жена превърнала този тъжен и труден момент в едно голямо парти и не позволила и за миг да се почувства нещастна!

сватба булка
Снимка: Thinkstock

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти