По какви мъже си падат жените?

По какви мъже си падат жените?
Снимка: Weheartit

Мъже, ако искате да спечелите дамата на сърцето си, татуирайте се - резултатите от ново проучване показват, че представителите на силния пол с татуировки са по-привлекателни за жените.

Според авторите на изследването, публикувано в сп. "Personality and Individual Differences", дамите гледат на татуировките по тялото на противоположния пол като свидетелство за мъжественост, агресия, господство и по-добро здраве.

"Жените възприемат татуираните мъже като по-ценни партньори с потенциално по-добро здраве и по-висок социален статут", пишат изследователите.

Авторите на проучването са установили също, че татуировките помагат на притежателите си да "сплашват" потенциалните съперници за женското сърце, тъй като се смятат за признак и на физическо превъзходство.

Боди артът се радва на нарастваща популярност във Великобритания. Един на петима поданици на Нейно Величество и една трета от младите възрастни в страната имат поне една татуировка.

Интересът се подхранва отчасти от знаменитости като бившия футболен ас Дейвид Бекъм, който редовно демонстрира своите. Татуировките обаче не са "резервирани" само за по-младите знаменитости.

Голямата дама на британските кино и театър Джуди Денч по-рано през тази година отбеляза 81-ия си рожден ден с първия си татус. Ветеранката татуира на китката си израза "Carpe diem" (Улови мига) - нейно мото в живота

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти