Откровено за секса и любовта, когато той е много, много висок

Откровено за секса и любовта, когато той е много, много висок
Снимка: Thinkstock

Жените често мечтаят мъжът до тях да е висок. Височината на господина нерядко ги кара да се чувстват покровителствани, закриляни и защитени. И сред предпочитаните качества, които перфектният партньор трябва да притежава, почти винаги височината е един от водещите фактори.

Но когато той е много, много, много висок (говорим за височина над 1,90, дори 2 метра), тогава любовта, връзката, дори и сексът, са по-различни. Още повече ако нежната половинка в тези взаимоотношения не е с телесните пропорции на модел на Виктория Сикрет.

Според сексолозите на американския сайт Womenshealthmag.com има няколко важни неща, които двойките с голяма разлика в ръста е добре да спазват.

Ето какви са съветите на специалистите:

На обществени места се целувайте седнали

За съжаление, ако вашата височина е в рамките между 1,60 и 1,70 м, а партньорът ви е над 1,95, целувките в изправено положение биха представлявали трудност и за двама ви. Затова ако искате да се целунете, докато сте на романтична среща, по-добре изчакайте да седнете в ресторант, на съседните седалки в кино салона, на пейка в парка.

Секс позите – мисия невъзможна

Мисионерската поза е една от най-неподходящите за двойки с големи разлики в ръста, поради факта, че телата по-трудно биха могли да се съвпаднат, така че изпълнението на акта да носи максимално удоволствие.

Друга трудноосъществима поза е 69 в стандартния ѝ вариант. По-оптимален вариант за партньори, единият, много висок, а другият – по-нисък, е тя да се изпълнява странично, съветват сексолозите. 

Секс позите, които са на ваша страна

Тук изборът от подходящи секс идеи е по-голям и изобилства от движения, които при голяма част от двойките с близък ръст са по-непредпочитани.

Една от тях е поза ездачка, в която жената има водеща роля над мъжа. Всъщност повечето пози, в които жената е отгоре, са подходящи при фрапиращи разлики във височината.

Друга поза, в която ръстът не е проблем, е кучешката. Разбира се, всички пози, тествани лично от вас и доказано удобни за двойки с над 40 см разлика във височината, също са изцяло благоприятни за редовно практикуване.

Секс експертите също така съветват двойките да използват креативно леглото, дивана и другите места, на които правят любов, за да премахнат ръстовата бариера помежду си.

Ако човекът до вас е много, много, много по-висок, но вие все пак считате, че имате дългосрочно бъдеще с него, телата ви сами ще намерят начини да си съответстват, гарантират сексолозите. 

Прочетете още:

Секс на инат

Секс рекорди

Вагинален масаж за здраве и по-добър секс

Женският секс календар

Играй си с дупето, не със сърцето ми

Митовете, които убиват секса

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти