Лютото лице на изневярата: отмъщението, което възмути света

Лютото лице на изневярата: отмъщението, което възмути света
Снимка: Thinkstock

За обезпокоителна история разказа Daily Mail като сподели шокиращо отмъщение за изневяра от страна на съпругата - и то не към мамещия мъж, а към неговата любовница...

23-годишната виетнамка Лу Шанел е била бременна от 24-годишния си съпруг Чиен Кео, когато разбира, че той й изневерява с непозната за нея жена. Лу научава и че взаимоотношенията им датират от доста отдавна и мъжа поддържа паралелна връзка от дълго време.

Снимка: netinfo

Така, огорчена от предателството на своя човек, Лу решава да отмъсти на неговата любовница по възмутителен начин...

Лу моли няколко свои приятели да атакуват и похитят любовницата на мъжа й, и да я унизят като поставят люти чушки в интимните й части насилствено.

Чили чушките, които няколко от приятелите на Лу втикват в слабините й след като свалят бельото й, докато другите я държат, за да не оказва съпротива, имат много висок коефициент на лютивост и ако не бъдат отстранени навреме от деликатната област, могат да причинят трайни изгаряния.

Снимка: netinfo

Случаят придоби световен мащаб и в момента казусът на виетнамското семейство е обсъждана тема във всички водещи медии.

Развитието на потресаващата история завършва в съда, където нападнатата любовница, чието име остава неназовано, подава жалба за посегателството над нея с лютото оръжие. Становището на адвоката на Лу пък е желязно: прелъстителката е осквернила семейната чест на Лу и Чиен, поддавайки се на плътски удоволствия с женен мъж. А във Виетнам извънбрачните авантюри не се толерират и към тях обществото има крайно негативно отношение.

Краят на историята идва, когато съдът постановява на Лу да изплати обезщетение на любовницата за причинените физически и емоционални травми. 

Снимка: netinfo

Но това в световния архив остава като едно от най-странните, скандални и смущаващи отмъщения за изневяра - и то не към семейния предател, а към неговата тайна изгора.

>>> За още полезни статии изтеглете нашето мобилно приложение ТУК >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти