Любов моя, благодаря ти, че ме остави напълно разбита...

жена тъга тъжна любов
Снимка: Istock

На първо място ти благодаря, че ме задуши с твоята любов, преди да решиш да си я вземеш обратно. Имах безброй нощи, в които си лягах с усмивка, само за да се събудя плачейки на сутринта.

Благодаря ти, че ме накара да се съмнявам в себе си във всеки един момент от нашата връзка. По този начин успях да науча да се доверявам на себе си и да ценя чувствата си.

Благодаря ти, че в един момент спеше до мен, а в следващия изчезваше с дни. Накара ме да осъзная, че всъщност харесвам студените чаршафи и тишината, когато се събуждам.

Любовта е съвършено проста и просто съвършена!

жена тъга тъжна любов
Снимка: Istock

Благодаря ти, че ме обичаше по възможно най-страстния начин. Любовта ни беше от онзи тип, който те кара да забравиш за логиката и пълни стомаха ти с пеперуди. Но и от същия тип любов, която изчезва пред очите ти, много по-бързо, отколкото е дошла.

Благодаря ти, че беше по-студен от декемврийска вечер, защото когато затвори света си за мен, аз останах само със спомена за онова момче, в което се влюбих и беше по-горещо от юлски ден.

Скъпа, преди да пораснеш, трябва да се влюбиш 3 пъти...

жена тъга тъжна любов
Снимка: Istock

Благодаря ти, че остана гравиран в паметта ми, независимо от опитите ми да те удавя във водка. Накара ме да разбера, че проблемите ми умеят да плуват по-добре от шотовете, които обръщах един след друг.

И накрая, благодаря ти, че ме пречупи по възможно най-красивия начин, за да осъзная какво е истинската любов и какво заслужавам!

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти