Kои са най-неуспешните флиртове

Разбираме се с поглед
Снимка: Thinkstock

Ако тактиката ви за флирт е да се запътите към дадена жена и да ѝ прошепнете: "Много ми харесва роклята ти, но ще стои по-добре на пода в спалнята ми", може би е време да смените подхода си.

Подобни изречения с директни сексуални намеци се нареждат сред най-неудачните опити за съблазняване на дамите според 95% от анкетираните в ново западноевропейско проучване.

Също толкова култова и нехаресвана е и фразата: "Ако можех да пренапиша азбуката, щях да сложа Т (ти) и А (аз) заедно".

Повече от половината анкетирани жени признават, че предпочитат да чуят нормален комплимент като: "Имаш прекрасни очи", а 44% биха се зарадвали, ако мъжът предложи да ги почерпи.

Шегите също са един от многото успешни методи за започване на разговор, а една четвърт от жените смятат това за приемливо.

Ако пък една представителка на нежния пол иска да заговори даден мъж, най-доброто, което може да използва, е комплимент за фитнес формата на мъжа.

Напиването на първа среща с обекта на привличане според 41% от жените няма да бъде добре прието, а една на всеки четири жени ще се отегчи, ако потенциалният ѝ партньор говори основно за политика.

Малко под 50% от дамите смятат, че не е редно да се преспи с мъжа още след първата среща. За сравнение само 10% от мъжете приемат това за проблем.

Друг тревожен знак е, ако потенциалният партньор закъснее заради "непредвидени обстоятелства". 15% от жените признават, че са използвали този прийом, за да се измъкнат от нежелана любовна среща.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти