Кои от вас печелят двойни покани за филма "Любовна терапия"

Кадър от романтичната комедия "Любовна терапия" с участието на Мерил Стрийп и Томи Лий Джоунс
Снимка: forumfilm.bg

Дойде ред и за третия финален материал от поредицата "Любовна терапия", в който (както ви обещахме) ще обявим имената на тримата късметлии, сдобили се с двойна покана за филма "Любовна терапия", чиято премиера в киносалоните у нас започва от днес (23 ноември).

Но преди това да споделим и третия съвет, даден ни от актьора Стив Карел, изпълняващ ролята на психотерапевта д-р Бърнард Фелд, заел се със задачата да разпали отново пламъка между Мерил Стрийп и Томи Лий Джоунс, играещи семейна двойка с 30-годишен брак зад гърба си.

ИЗПОЛЗВАЙТЕ ЧУЖДИЯ ОПИТ!
Няма нищо страшно или срамно в това да поискаш помощ и съвет. А когато имаш проблем, с който вече дълго време не се справяш, тази стъпка е направо задължителна. Понякога най-добрите съвети идват от най-неподозирани източници. В "Любовна терапия" Мерил Стрийп се обръща към книгата "Сексуални съвети за хетеросексуални жени от мъж гей". Пример за истинска отчаяна съпруга, тя е готова да жертва принципите си и да прекрачи много граници, за да събуди онази тръпка, която я е завела пред олтара преди повече от четвърт век.

Разбира се, ако не търсите драстична промяна, съветът на близък човек също е много ценно решение. И ако не се получи от първия път – не се предавайте! Ето какво съветва д-р Бърнард Фелд: "Дори най-успешните двойки преживяват трудни години. Толкова тежки, че ти се иска да избягаш. Не го правете. Потърпете. Ще дойде време, когато ще гледате на този момент като на прелюдия към нещо по-пълноценно и по-стойностно от всичко, което сте си представяли."

Заедно със статиите, свързани с филма "Любовна терапия", в Edna бяха публикувани и три анкети (като всяка от тях събра между 1500 и 2000 гласувания). Ако трябва да синтезираме получената информация на базата на най-многото дадени отговори, тя би звучала по следния начин:

* За повечето от вас бракът на първо място означава споделено щастие (652 гласа), огромна отговорност (420 гласа) и само една формалност (158 гласа).

* На втория ни въпрос "Какво си помислихте, когато за първи път видяхте половинката си?" най-масово сте отговорили "Че е симпатичен и би било хубаво да се сближим (760 гласа), следван от "Че не е мой тип" (573 гласа) и "Че това е любовта на живота ми" (318 гласа).

* На последния трети въпрос "Какво обещание искате да получите от половинката си?" болшинството от вас искат да чуят "Ще прекарвам повече време с теб" (563 гласа). На втора и трета позиция пък се нареждат отговорите "Ще стана по-романтичен" (457 гласа) и "Ще те изслушвам винаги, щом имаш да ми кажеш нещо важно" (318 гласа).

Ето го обаче и най-чаканият момент от всички вас, в който ще обявим имената на спечелилите двоен билет за премиерния филм "Любовна терапия", а поканите важат за произволна дата между 5 и 20 декември само във веригите кина "Синема Сити" и "Арена".

Ние ви зададохме въпроса: Колко награди "Оскар" е спечелила Мерил Стрийп?, а верният отговор е три.

Щастливците, отговорили правилно и изтеглени от нашата томбола на случаен принцип, са:

1. Виктория Димитрова Гецова.
2. Гинка Асенова Татьозова.
3. Димитринка Георгиева Кирова-Чакърова.

* Всички вие ще получите съобщение на вашия имейл как ще се сдобиете с двойната ви покана за филма "Любовна терапия"

Екипът на Edna ви пожелава приятно гледане, а останалите, които не спечелиха този път, ще имат шанса да го сторят в някоя от следващите ни игри. Очаквайте ги скоро!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти