Любовна терапия (Втори съвет)

Кадър от премиерния филм "Любовна терапия" с участието на Мерил Стрийп и Томи Лий Джоунс
Снимка: forumfilm.bg

Ето го и вторият текст от поредицата ни "Любовна терапия", чрез която ще се постараем да ви пренесем в сюжета на най-новата романтична комедия с участието на Мерил Стрийп и Томи Лий Джоунс, чието заглавие също е "Любовна терапия". В нея популярните актьори се превъплъщават в семейна двойка с 30-годишен брак зад гърба си, чийто монотонен ритъм се нуждае от спешно емоционално и физическо раздвижване.

За целта те започват да посещават семеен терапевт, а неговите забавни съвети се оказаха съвсем удачни и практични в реалния живот, затова споделяме няколко с вас, мили дами. Днес е ред на втория от тях.

СПОДЕЛЯЙТЕ!
Някои от най-големите брачни недоразумения са резултат на недостатъчна (а понякога и изцяло липсваща) комуникация. Ако нямате интересни преживявания, които искате да споделите с половинката си, отделете половин час в края на деня, за да се върнете към красивите спомени от миналото. Това съветва терапевтът от "Любовна терапия" д-р Бърнард Фелд (изигран от актьора Стив Карел, познат ни от кинопродукциите "40-годишен девственик" и "Оглупели от любов"):

"Искам нещо от вас. Да ми разкажете за най-добрия секс, който сте правили. Този, който си спомняте като най-добър. И двамата. Дори да е бил посредствен или ужасен. Най-запомнящият се".

"Срещнах се с няколко психолози, за да пресъздам по-точно персонажа на д-р Фелд. Но това, което ми направи впечатление в подхода на всички тях, бе фактът, че те са само насочващ фактор към корена на проблема, а останалото е работа на партньорите, които сами трябва да изградят отново липсата на общуване и да открият по-ползотворни модели в своите взаимоотношения", разказва Стив Карел.

Всъщност в лентата "Любовна терапия" се преплитат много смешни, но поучителни ситуации, без да изглеждат изкуствени и нагласени като за филмов сценарий.

За да се убедите лично в това – ще предоставим възможност на трима от вас да спечелят по един двоен билет за филма "Любовна терапия". Билетите ще бъдат валидни за веригите на "Синема Сити" и "Арена" между 5 и 20 декември.

* Ето какви бързи и лесни стъпки трябва да предприемете, ако искате и вие да сте сред късметлиите.

1. Ако все още нямате регистрация в Edna.bg, кликнете TУК и я направете за по-малко от минута.

2. Отговорете на следния въпрос: Колко награди "Оскар" е спечелила Мерил Стрийп?

3. Изпратете верния отговор с писмо, озаглавено "Игра", на имейл edna@netinfocompany.bg, като не пропуснете да напишете трите си имена, възраст (над 18 г.) и телефон за обратна връзка.

Периодът на играта е 19.11. - 22.11.2012 г. (до 23:59 ч.).

Победителите ще бъдат изтеглени чрез томбола и обявени на 23 ноември в последния (трети) материал от поредицата "Любовна терапия".

* Откъс от филма.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти