Какво търси Edna истинска жена в един мъж?

Какво търси Edna истинска жена в един мъж?
Снимка: netinfo

Извървели сме дълъг път от времето на нашите баби. За тях бракът и семейството са били основната цел в живота и те често са приемали първия мъж, който се появи. В наши дни обаче жените искат нещо повече от живота като цяло и от любовта в частност!

През последните десетилетия жените са направили велики крачки напред в света, както и в своите кариери и взаимоотношения.

Еманципацията на жените им дава равни права на работното място и в обществото като цяло. В резултат на това днес жените с увереност управляват както финансите си, така и взаимоотношенията си!

Ние вече не сме съгласни да се примирим с по-малко от това, което наистина искаме, когато стане въпрос за взаимоотношения, нито пък искаме да останем във връзка, в която сме нещастни.

Можем да кажем, че сме еволюирали. Затова нека разгледаме какво търси силно еволюиралата жена в един мъж:

––– Тя иска той да бъде уверен –––

Еволюиралата жена иска мъж, който черпи силата си отвътре, разчита единствено на собствените си качества и е уверен във вродените си дарби. Тя не се впечатлява от скъпите му дрехи, лъскавата кола или нулите в банковата му сметка.

Някои мъже обаче бъркат увереността с арогантността, а второто всъщност е доста отблъскващо за една еволюирала жена. Това, което наистина я привлича, е мъж уверен в себе си и своите способности, заземен в своята Божествена мъжка сила!

Нищо не е по-притегателно за една осъзната еволюирала жена от един истински уверен мъж. Най-много я вълнува неговия Дух на войн!

––– Тя иска той да е изпълнен със страст към живота –––

Еволюиралата жена иска мъжа да има свой живот и извън връзката. Колкото повече удоволствие изпитва от своя собствен живот, толкова повече удоволствие ще внесе и в тяхната връзка! Еволюиралата жена е силно привлечена от мъжа, който обича своя живот.

Тя не иска той да търси щастието си чрез нея, а желае той да създаде своя собствен щастлив живот. Тя иска той да бъде изпълнен с ентусиазъм от живота си без нея, както и от живота, който споделя с нея.

А освен това неговата страст към живота е пропорционална на страстта в тяхната връзка.

––– Тя иска цялото му сърце –––

Пътят към интимността започва от сърцето, а това изисква да се отвориш за уязвимостта. Еволюиралата жена иска мъж, който разбира, че интимността е нещо повече от просто секс. За да може наистина да обича един мъж, жената трябва да чувства и познава неговото сърце.

Това често е трудно, защото момченцата ги учат, че уязвимостта е слабост, въпреки че това е далеч от истината. В резултат на това като възрастни те пазят сърцето си и не си позволяват да изпитват пълна и дълбока интимност.

Уязвимостта обаче изисква много кураж (мъжко качество), което пък идва от латинската дума “cor” (courage на английски), която значи сърце. Противно на общоприетото схващане, куражът да живееш и действаш от сърцето е знак на храброст и мъжественост.

А няма нищо, което еволюиралата жена да обича повече от мъжествен мъж!

––– Тя иска той да уважава нейната женска мъдрост –––

Женската енергия е недоразбран, но могъщ източник както за жените, така и за мъжете. Векове наред са ни представяли ролята на жената в погрешна светлина, в резултат на което истинската ѝ роля е била забравена.

Прекалено дълго време мнението и гласа на жената са оставали нечути, а вродената ѝ мъдрост – непризната. За щастие днес много жени се свързват отново със своята женска природа и своите вродени заложби. Дори и мъжете днес придобиват различно познание за силата и значението на женската енергия! Жената, встъпила в своята женственост, излъчва сила и обаяние.

И тази жена желае мъж, който да разпознава, почита и уважава тази нейна сила. Тя иска неговата подкрепа, докато се развива и учи как да изразява тази нейна женска енергия в нейния пълен потенциал.

Еволюиралата жена иска мъж, който не само, че не го е страх от силата на нейната женска мъдрост, а я приветства, защото знае, че нейната мъдрост е от полза и за него!

––– Тя иска той да се предаде –––

Това е голяма трудност за мъжете. По природа повечето мъже са предпазливи, тъй като това е едно от качествата на мъжката енергия. Те се предпазват с психологически щит, който е необходим по време на война, но не и когато става въпрос за любов.

Еволюиралата жена иска мъж, който не се страхува да смъкне гарда си и да остави бронята на бойното поле когато е с нея. За да установи истинска свързаност с нея, той трябва да е готов да се предаде – не на жената, а на самата любов. Еволюиралата жена иска мъж – войник на любовта!

––– Тя иска той да е отдаден на себе си и на нея –––

Повечето жени искат отдаденост. Но ключът към трайно отдаване на връзка е първо да си отдаден на себе си. Една осъзната еволюирала жена иска мъж, който не се страхува да се отдаде – на живота и на любовта. Когато той се ангажира със собственото си израстване, това означава, че той ще подкрепя и насърчава и нейното израстване.

Тя иска мъж, който е отдаден първо на себе си, а след това и на нея! Тя иска да еволюира със своя мъж. Личностното израстване и развитие са от основно значение за еволюиралата жена.

Тя иска да израсне ментално, духовно и личностно в живота и любовта, съответно желае партньор, който е готов да израства рамо до рамо с нея. Сърцето ѝ копнее за еволюирал мъж.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти