Каква е връзката между любовта и кръвната ни група

Каква е връзката между любовта и кръвната ни група
Снимка: Thinkstock

В Япония вярват, че кръвната група определя някои характеристики на хората подобно на зодиакалния знак. По същия начин може да се определи и любовният живот.

Хората с кръвна група А са искрени, търпеливи и резервирани. Те са добри партньори и винаги може да се разчита на тях. По-консервативни са в интимен план и проявяват отлични умения, когато някой се нуждае от емоционална подкрепа. Те са чудесни родители и се справят добре в стресови ситуации.

Група В са страстни, творчески настроени и силни. Към тази кръвна група принадлежат бунтарите, които момичетата често предпочитат. Те са егоистични и безотговорни, но понякога точно тези качества са най-привлекателни.

Хората от група АВ са спокойни и рационални, със силно изразени социални умения. Лесно се приспособяват към всяка ситуация. Те са отлични интимни партньори, макар че не отвръщат със същото количество любов, което получават. Те са идеални за забавление, макар че понякога са много критични.

Представителите на кръвна група 0 са социални и оптимистично настроени. Те лесно приемат предложения и не отстояват докрай своята позиция. Това са горещи личности и големи романтици. В любовта са ревниви, своенравни и арогантни, затова не е изненада, ако проверяват телефона на партньора си.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти