Как се прави секс, когато не се харесваш

Как се прави секс, когато не се харесваш
Снимка: Thinkstock

Понякога ни се струва, че има толкова много изисквания за „идеален секс“, че е цяло чудо как изобщо хората успяват да се съберат и да си прекарат добре заедно.

Хубаво е, че въпреки препятствията, стреса, липсата на време и настроение, нещата все пак се получават за повечето от нас, поне веднъж седмично.

Какво обаче се случва когато – заради времето, прекарано заедно, заради наскоро родените деца или просто защото понякога се случва така, спрете да харесвате собственото си тяло, а все пак трябва да продължите да правите секс с него.

Първо, определете какво не си харесвате и дали можете да го промените лесно. Понякога един нов цвят на косата изважда човек от принудата да се гледа един и същ години наред.

Ако проблемът е свързан с килограмите, както най-често става, вземете решение да започнете отново да се храните по полезен за здравето ви начин още днес.

Прибавете и няколко леки упражнения и ще видите как от самия факт, че работите по темата с отслабването, ще се почувствате по-добре.

Помислете си също дали изобщо проблемът е в начина, по който изглеждате или в начина, по който се чувствате?

Жените сме особено склонни да си мислим, че не сме хубави, когато няма никакви индикации за това, просто хормоните ни играят лоша игра.

Направете нещо хубаво за себе си, да се почувствате специални в собствените си очи.

Вместо да се съсредоточавате върху това колко не се харесвате и да си внушавате комплекси, изберете си три места от тялото си, които харесвате и им обърнете специално внимание.

Ако са гърдите, купете им хубав нов сутиен. Ако са ръцете, поглезете ги с крем и лек масаж, ако са очите, сложете им хубав грим и си мислете само за тази своя положителна страна.

Не се тормозете с мисли в леглото.

Стигнали ли сте до секс, изобщо забравете всякакви притеснения за външния си вид. В крайна сметка това е усещане, а не филм за гледане.

Да, мъжете обичат с очите си, но те не приемат дебелинките ви като недостатък, а като признак на женственост.

Освен това можете да изберете пози, които да ви покажат в по-добра светлина. И като казахме светлина, наредените по земята свещи хвърлят една много приятна и галеща тялото светлина, която прикрива недостатъците и смекчава чертите на лицето.

Най-неблагоприятната за понаедрели жени,а и мъже, е мисионерската. Всички пози, в които не сте в леглото, са добре дошли, ако се притеснявате, че коремът и бедрата ви са много пълни.

И не на последно място, бельото може да направи чудеса с някои малки (въображаеми) недостатъци.

Разгледайте тук бельо за всеки вкус

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти