Как флиртува всяка една от зодиите

Как флиртува всяка една от зодиите
Снимка: Thinkstock

За раците, рибите и лъвовете летните романси изглеждат като по филмите, а за стрелците и близнаците те са по-скоро романтичен сериал. Ново проучване показа каква е идеалната лятна любов за различните зодии.

* Овенът чака приключение. Високите температури, леките дрехи и алкохолът насърчават съблазняването, особено на плажа. Не се лъжете, че става въпрос за дълбоки чувства, защото тази зодия си пада по адреналина, но рядко нейните представители започват сериозна връзка през лятото.

* Телецът е прелъстителят на бара. Климатик, коктейл в ръка и флирт с жената на съседната маса е идеалният сценарий за лятна романтика. Следващата стъпка в сближаването е хапването в хубав ресторант, защото телците разчитат на сетивата. Лошото при техните морски афери е, че продължават кратко.

* Близнаците обичат безкрайното забавление. Лесно можете да разпознаете хора от тази зодия. Ако успеете да задържите вниманието им за няколко минути, значи имате големи шансове.

* Ракът превръща аферата в любов. Хората от този зодиакален знак дълго наблюдават своята "цел" преди да решат да пристъпят към действия. В романтична връзка често влизат, когато имат сериозни намерения, затова имайте предвид да не залъгвате раците, ако и вие нямате по-силни чувства.

* Лъвът е идеален за лятна компания. Изглеждат добре и затова често се увличат по външния им вид. Съумяват да покажат нежната си страна във всички разговори. С тях очаквайте дълги и сладкодумни приказки на плажа, вечеря на залез слънце и събуждане с изгрева.

* Девите по-често търсят забавление без задължения. Коктейл в едната ръка, мобилен телефон в другата и изключено съзнание – това е описанието на девите по време на почивка. Те предварително дават ясно да се разбере, че ще ограничат любовните си преживявания с вас само до няколко дни.

* Везните не различават летните романси от всяка друга връзка. В отношенията си с противоположния пол те винаги търсят романтиката. Рядко сами се приближават до някого, но когато друг прикове вниманието им, намират начин "случайно" да се сближат с него. Няколко хубави дни, прекарани с везни, ще ви донесат приятни спомени за дълго. Но само тези, които са готови да се постараят, ще спечелят.

* Скорпионите искат завоевания. Китара, плажна топка, чадър и представителите на тази зодия се отправят към "жертвата". Повечето скорпиони обичат флиртовете и рядко отказват секс, дори ако отсрещният човек е в сериозна връзка или брак. Често се получава да се влюбят в някого, когато най-малко очакват.

* Стрелците харесват необичайните места и преживявания. Те уверено привличат вниманието със своето открито поведение. От тях можете да спечелите покана само за някое екстремно преживяване като парапланеризъм, къмпинг или бънджи. Техните целувки са страстни, а най-добри са в забавлението.

* Козирогът е прелъстител. За тях лятото е време за съблазняване. Представителите на този знак няма сами да отидат при този, когото са харесали, а ще намерят начин да го привлекат, така че той да дойде при тях. Сексапилът и свободният характер прави козирога доста привлекателен.

* Водолеят иска странности. Чете поезия, свири на китара или ви кани на по чаша вино и философски разговори. Той няма да ви хареса само защото изглеждате добре. За тази зодия е важно партньорът им да притежава чар и харизма.

* Рибите са чувствени и емоционални. Те са летните любовници, които всеки би пожелал – открити и романтични. Заедно можете да се гмуркате или просто да се държите за ръка и да гледате звездите.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти