Как да направим щастлив мъжа

Как да направим щастлив мъжа
Снимка: Thinkstock

Тодор Капитанов

Жените наистина не знаят от какво има нужда мъжът, за да бъде щастлив с някоя от тях. Мислят си, че знаят как да изпълнят задоволството му, но уви - в пълно неведение са. Докато гледат романтични филми, четат любовни романи и живеят в стиховете на поетите, жените няма да се доближат и милиметър до реалността в това отношение. Няма, защото в грубата реалност на мъжките желания няма нищо романтично, нищо любовно и нищо поетично. Така е, защото тези неща по дефиниция са абстракция и не съществуват истински - освен в литературата и изкуството.

Друга причина за объркаността на жените по повод желанията на половинките им е лицемерното споделяне на личен опит в тази сфера. Всяка иска да изтъкне себе си с това, че мъжът до нея в пълна степен откликва на емоционалните ѝ настроения, а това е основата на взаимното щастие. Това обаче са само измишльотини.

Когато вашите приятелки ви казват, че мъжете им са истински щастливи, щом видят нейната усмивката, след като са ѝ подарили цветя, знайте, че ви лъже безобразно. Ако пък не ви лъже, тя от тези жени, които мъжете лесно лъжат. Да не говорим, че ако наистина и подарява постоянно цветя, то по-вероятната причина за тези му действия е да поправи свой гаф, защото жена му е разбрала, че той наистина е щастлив, само че с друга.

Не вярвайте също, когато приятелка ви каже, че събуждайки се сутрин, повечето пъти ѝ мирише на току-що приготвена от мъжа закуска, специално за нея. Най-вероятно миризмата на храна идва от дрехите, с които мъжът си е легнал в малките часове и които преди това е покапал с класическите шкембе чорба, чесън и оцет. Той се е прибрал в такова състояние, че се е молил изобщо да се събуди някога. В тези случаи единственото, което може да се счита за нещо приготвено, е съдържанието в легена до леглото. Ще спра с примерите, защото циничността в тях наистина е отблъскваща. Но никой не е обещавал, че ще бъде привлекателна, за да бъде харесвана от някого, най-малко пък от жените.

Какво в крайна сметка прави мъжете щастливи? Няма как да не отбележа, че тук-там има прозрения от някои жени в тази насока. Според тях мъжете са елементарни в мисленето си и дори само наличието на мадама с къса поличка и напомпани цици около тях е достатъчно да бъдат усмихнати и да си казват, че животът е прекрасен. Да, ама не изцяло. Това с поличката и циците единствено може да бъде бонус към наистина важните неща, които трябва да притежава една жена, за да ощастливи мъжа до себе си. Те са по-елементарни, отколкото си мислите и са доказали ефективността стотици години назад във времето:

* Гответе му толкова вкусно, колкото готви майка му;

* Поддържайте домакинството перфектно, но без да искате помощ от него;

* Не му дръжте сметка, че не прави нещата, както вие искате, а напротив - поощрявайте го за всичко;

* Не се противете на неговите желания спрямо вас;

* Подкрепяйте сексуалните му нагони към другите жени;

* Приемете, че той е винаги прав, а вие не сте.

Всичко това ви гарантира щастлив мъж и хармония във взаимоотношенията с него. Изпитано и доказано. Дерзайте!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти