Как да имаме "Женското щастие"?

Наталия Кобилкина
Снимка: Личен архив

Наталия Кобилкина

Щастлива жена - това е мит или реалност?

Защо едни жени страдат, а други живеят като богини или принцеси?

Какво пречи да имаме женското щастие? Как да придобием женското щастие?

Какво за теб значи щастлива жена?
Какви качества има тази жена?
Как живее тя?

Опиши я, преди да прочетеш тази статия.

Щастието за всяка една от нас е индивидуално. За една жена щастие е да има няколко деца и да се грижи за тях, без да работи. За другата да има силни секс преживявания и романтика. За трета нещо друго.

Щастието изцяло зависи от нашите ценности. Когато нашите ценности са задоволени – ние сме щастливи. Когато не са – ние страдаме.

Затова e важно да знаете своите ценности, защото те са пътят към вашето щастие!

Обаче независимо, че пътят е различен, забелязвам, че щастливите хора имат едни и същите качества.

Ето какви качества следва да има една щастлива жена:

Първото, което забелязвам при всички щастливи жени, е едно уникално излъчване на спокойствие и смирение (от думата "мир" - тя е в мир със себе си и Вселената). В щастливите хора няма напрежение. Те знаят, че в момента се случва най-доброто и че всичко идва навреме.

Упражнение: Проанализирай своя живот – спомни си някакви случки, когато ти си искала нещата да станат по-бързо или по-определен начин, обаче те не са станали. И осъзнай как след време си разбрала, че точно както са се случили нещата, е бил най-правилният вариант за теб.

Второ - те лесно материализират неща.

Те живеят в потока на любовта и в изобилие. И само нещо да си пожелаят, то се случва.

Упражнение: Попитай себе си: "Душа моя, какво искаш?". И чуй отговора. Направи го за самата себе си или помоли някой да го направи за теб.

Ще дам един пример - един път силно настинах и попитах душата си какво иска. Тя каза - мляко с царевично мюсли (принципно не ям такава храна), но го направих. Веднага след това се почувствах много по-добре.

Трето - те са нежни и женствени. Тези жени умеят да ромолят като ручей, цялата им енергия се прелива от едно състояние в друго. Те не бързат, обаче идват точно навреме. И никога не съм чувала те да викат, защото не им се налага. Хората и без това искат да правят неща за нея.

Упражнение: Запиши си на диктофон как общуваш с хора. Чуй своите интонации, дали използваш нежните думи и застани до някой ручей и само го чуй поне за 15-20 минути. Слей се с неговата вибрация и пробвай да говориш с хората със същата вибрация, използвайки нежните и умалителни думи. Прави го поне в рамките на един месец.

Четвърто - тя истински почита своите родители и предци. Често го казвам, че не е възможно да имаме пълно щастие, докато не приемем своите корени.

Упражнение: Напиши всичките качества, които харесваш и не харесваш в майка си и баща си. Провери имаш ли ги в себе си. За всеки случай прочети тези качества на хора, които добре те познават и ги питай според тях ти притежаваш ли тези качества.

Обърни негативните качества в позитивни. Например, майка ми е егоистична – обича себе си, никога не е доволна – отстоява себе си. Направи го и за своя баща. Вътрешно или на глас кажи им за своите чувства.

Пето - тя прощава и приема себе си.

Упражнение: Напиши списък и помести какво не харесваш в себе си – качества, действия, постъпки и после кажи: "Аз прощавам и приемам себе си точно за тези неща" и забележи как ще се почувстваш.

Шесто - умеят да запазват високата вибрация. Висока вибрация означава през цялото време да имаш чувство на радост, благодарност, приемане, уважение към другите.

Упражнение: Превърни в свой навик да забелязваш само хубавите неща и да благодариш на Вселената и околните поне по 10-20 пъти на ден.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти