Как да бъда класна дама?

Наталия Кобилкина
Снимка: Личен архив

Наталия Кобилкина

Имам една приятелка, която е омъжена за доста успешен човек и имат две деца, но въпреки това тя се чувства като слугиня на своя мъж и деца. Съпругът й не се съобразява с нея и тя постоянно се чувства неоценена и незначима за него.

Посъветвах я да отвори кралицата в себе си; да влезе в истинската си сила; да застане като неустоима жена до своя мъж. А тя ме попита: "как да го направя?!"

Ако и вие се чувствате неоценени, неразбрани, прекалено много работещи и мислите, че джентълмените съществуват само по книгите, тогава сте добре дошли в света на неустоимите жени!

Какво прави една жена класна дама?

Тя притежава емоционална вътрешна свобода.
Тя не се страхува да остане сама. Тя няма да направи компромис със своите ценности заради мъж. Разликата между жената с робско съзнание и кралицата е, че робинята не може да живее без своя господар, докато кралицата сама определя правилата в своя живот. Ако партньорът не е готов да ги покрива, тя продължава по пътя си и среща този, който има сила и готовност да бъде до нея.

Препоръка: кажи на глас своите нужди на партньора си и вътрешно усети, че ако той не е готов да ти даде това, от което ти имаш нужда – ти можеш да го напуснеш. Само това чувство - на вътрешна свобода - кара партньора да те вземе насериозно и да се грижи за теб.

Тя избира от любов, а не от страх.
Класната дама винаги избира работата си, дрехите или определен мъж, защото наистина ги харесва. Слугинята избира работата си от гледна точка на страха, че е криза и няма да намери по-добра работа. Той е съвестно момче, а аз съм доста възрастна, така че трябва да хвана последния влак…СПРИ! Когато избираш от позиция на страховете в теб (страх от самота, изоставяне, неспособност да се справим с някакво предизвикателство) ти привличаш неща, които вътрешно не те задоволяват. Това е все едно пътуване с трета класа. Позволи си да избираш смело и с мисълта, че имаш всичко, но точно тази работа или този мъж ти допада.

Препоръка: вътрешно кажи на себе си: аз мога да бъда без моя мъж, но избирам да бъда с него, не защото ме е страх от самотата, а затова, че истински го обичам.

Тя уважава своите родители и усеща принадлежност към своя род.
Нашите родители са нашата сила и основа. Човек, който ги осъжда, критикува, не ги приема, не ги уважава – лишава себе си от щастлив и хармоничен живот. Ние можем да облечем маркови дрехи, да ходим с изправен гръб, да караме хубава кола, но ако не  почитаме собственото си семейство, всичко това е само антураж. А всъщност вътрешно сме много слаби и колкото сме по-слаби, толкова повече антураж ни трябва.

Препоръка: напиши писмо до родителите си (без да го изпращаш).
Съкпа майко/татко…,
Благодаря ти (и за какво си благодарен на тях),
Приемам (и това което те дразни в тях – първо, защото ти притежаваш същите неща и второ, защото привличаш партньори с подобни качества). Ако приемеш тези неща и ги прегърнеш с любов, те ще спрат да те дразнят.
Прости ми…и помоли за прошка за това, че ги осъждаш и т.н.
Прощавам ти…
Обичам те, защото…


Пиши от време на време такива писма, докато не усетиш, че имаш много уважителни, топли и любящи чувства към тях. Когато усетиш нужда, можеш да кажеш тези неща и лично на тях.

Тя обича себе си и пази вътрешната си чистота
Това е вероятно най-често срещаната препоръка от психолозите и дори и да сте го чели хиляда пъти по книгите, пак ще го повторя. Така както ти се отнасяш към себе си – така и другите ще се отнасят към теб! Хората са много честни огледала. Важно е да уважаваш своето тяло и своите мисли.

Препоръка: постоянно хвали и подкрепяй себе си, забелязвай минималните успехи и благодари на себе си. Говори със себе си, забавлявай се, готви си здравословни вкусотийки. Не се наливай с алкохол, не пуши цигари, не употребявай наркотици. Не прави секс с човек, когото не харесваш. Не използвай думи с ниска вибрация: страхотно, лудо, идиоти и т.н. Използвай високовибрационни думи: благодаря, красива, възхищавам се, божествено, истина, радост, любов и т.н.

Тя обича мъжете
Освен, че тя обича себе си – тя обича мъжете и във всеки може да намери нещо, от което да се възхити. Тя вярва, че мъжете са честни, добри, благородни и подкрепящи и че те искрено искат да се погрижат за нея.

Препоръка: забелязвай мъжете по улицата и като погледнеш към тях си казвай наум -  "мъжете ме обичат". И така една седмица с всеки мъж, който срещнеш. Следващата седмица -  "аз обичам мъжете". Третата седмица – "мъжете ме обичат и аз ги обичам". Научи се да ги приемаш като прекрасни души и тогава те наистина ще отворят своето сърце към теб.

Когато започнеш да правиш тези неща, ще започнеш да усещаш как животът ти се променя. И ще дойде един момент, когато смело можеш да кажеш: "аз съм класна дама и заслужавам чудеса"! Бъди щастлива, ти наистина го заслужаваш.

Ако искаш да научиш повече за тези неща - заповядай на тренинг “Щастлива жена(Гейши 1)” на 20-21 октомври!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти