Изкуството да флиртуваш

Наталия Кобилкина
Снимка: Личен архив

Наталия Кобилкина

Казват, че има жени, които са родени с таланта да флиртуват. Ако имате малки дъщерички или сте наблюдавали малките момичeнца, тогава може би и вие сте стигнали до извода, че всички ние - големите жени - можем да се учим от тях… да флиртуваме!

Децата владеят този талант до съвършенство. Това, което те правят, е че просто искат да бъдат харесвани и неосъзнато използват за това различни детски прийоми, които разбира се, нямат сексуален контекст, но въпреки това, те успяват да привлекат цялото ни внимание.

Минава време, момичето пораства и би трябвало да се превърне в нормална сексуална жена. Но за съжаление, често от малка флиртаджийка се получава доста срамежлива жена.

Важно е да осъзнаваме, че навиците да флиртуваме са необходими, за да привлечем качествен мъж, с който да продължим своя род.

Повечето от нас го правят неосъзнато, но бих искала, след както прочетете тази статия, да разберете какво правите, как това се отразява на партньорите срещу вас и да го правите професионално и осъзнато.

Флиртът е игра, която има своите правила и те също трябва да бъдат честни.

Всичко започва от очите…

През очите ние усещаме душата на другия и през очите се влюбваме. През тях ние усещаме: мога да ти се доверя или няма как да стане. Неслучайно казват, че очите са огледало на нашата душа. Точно през погледа се получава първата среща - душа с душа. Ако анализираме много внимателно успешните си запознанства – ще осъзнаем, че точно така сме правили, без дори да знаем тези неща. Но искам да го осъзнавате и да го правите понякога нарочно.

Погледни човека, когото харесваш, и задръж погледа си поне 7 секунди, след това покажи нежна усмивка и погледни настрани (в този момент мъжът има възможност да те разгледа). След това върни погледа си и погледни смирено към него (все едно се притесняваш). Започни от долу и бавно вдигни погледа си, усмихни се. Повтори това с различни партньори поне 30 пъти, докато не започне да става автоматично. Ако не се научиш да поглеждаш правилно, всичко друго губи смисъл. Ние провеждаме специален практически курс на тази тема "Успешна комуникация с другия пол".

Усмихвай се
Усмивката е най-високоплатената гримаса на света. Именно заради нея, хората ходят на кино, купуват списания, а мъжете молят жените да се омъжат за тях… За една женска усмивка, мъжете са готови на всичко. Може би ти още не осъзнаваш колко е важно това, но усмивката работи само, ако тя идва истинска отвътре.

Научи се да се усмихваш на самата себе си, на околните, които минават покрай теб, на всички неща, които просто се случват. Първо тренирай да се усмихваш, без да мърдаш устните - само с очите. Усмихни се на своите вътрешните органи – сърце, бели дробове и т.н. И усети как се чувстваш от това. Практикувай състоянието на вътрешна усмивка поне няколко седмици и чак след като се научиш да ходиш с нея, можеш да си позволиш тя да излезне навън през твоите устни. Помни, първо вътрешно и след това външно.

Възхищение – научи се да гледаш на човек пред теб като на чудо
Това, с което децата винаги ни печелят, е тяхната способност да се радват и да се възхищават на всичко. Погледни човека пред теб и се запитай: от какво мога да му се възхитя? И започни да търсиш. Може би това са дълбоките очи или красивата форма на носа или има интересни ръце. Търси, докато намериш. Възхищавай му се с думи, докосвания, поглед… гали го в своето възхищение. Ако нямаш този талант – ти си обречена на проблеми в своите връзки. Така че нека да започнем да развиваме тази дарба - да се възхищаваме!

Бъди себе си
Една приятелка се запозна с един доста интересен мъж и той й изпраща есемес, в който вместо "искам да те видя", той й пише: "трябва да се видим". Тя му отговори доста рязко: "Аз искам да те видя! Няма "трябва". Искам да ми говориш директно за своите желания".

И когато я попитах защо е била толкова рязка, тя отговори: "Ако той не може да ми каже директно какво иска или се стресне от моята директност, значи той не е за мен и няма за какво и двамата да губим време. Искам човек, който може истински да застане срещу мен и така да бъде отначало"!

Аз винаги казвам, че е хубаво да сме искрени от самото начало и да покажем себе си такива, каквито сме. Стига да имаме смелостта и куража за това.

Открита шия – знак, че ти си ме спечелил
Когато жената открива своята шия, показвайки своята беззащитност и откритост пред партньора си, това означава само едно: аз имам интерес към теб.

Мъже, наблюдавайте много внимателно точно в какъв момент жената отмята косата само на една страна и показва тази гола част на тялото си. Всичко, което ние разголваме пред мъжете, има много силно влияние върху тях.

Краката
Бавно отворените и затворените крака привличат вниманието - сцената от “Първичен инстинкт” с Шарън Стоун е незабравима и до днес.

Сексуални фантазии
Най-голямата тайна във флирта, за която никой не пише по дебелите учебници, но според мен това работи най-много, това са сексуалните фантазии. Ако ти започнеш да фантазираш как ще правиш секс с партньора срещу себе си, как той ще те ласкае, как ще играе с твоето тяло, как ще те целуне и как ще изглежда неговото тяло без дрехи, как той за първи път ще види твоято голо тяло и т.н. Колкото по-развихрена фантазия имаш за партньора срещу теб, толкова повече сигнали твоето тяло само ще започне да изпраща и да му показва, че го желаеш. Твоята вагина ще почне да отделя определени хормони на възбуда и привличане и със сигурност флиртът ще бъде успешен!

Флиртувай с удоволствие
Смело показвай своя интерес към партньора си и с лекота и радост получавай сигналите за неговия към теб. Флиртуването прави живота по-цветен, красив и докато хората флиртуват, те остават млади!

Ако искаш да пробваш на практика уроци по флирт и как с лекота да иградиш нови запознанства, заповядай на курса "Успешна комуникация с другия пол".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти