История за голяма любов: Да се омъжиш за гаджето си от детската градина

История за голяма любов: Да се омъжиш за гаджето си от детската градина
Снимка: netinfo

Обикновено тръпките ни от детската градина са много сладки и умилителни, но си отиват доста бързичко от живота ни. Но не и за двойката, с която ще ви запознаем днес.

Лаура Шийл и Мат Гродски се запознават преди 20-тина години в детската градина. Един от най-ранните спомени на Мат е свързан с Лаура и това как си мисли, че един ден ще се ожени за това момиче. 

Но както се случва в живота, след детската градина двамата губят връзка и така чак до първата им година в гимназията, където двамата започват да се виждат отново чрез общи приятели. Оказва се, че отново си допадат супер много и няколко седмици по-късно вече са двойка.

Снимка: netinfo

Днес, години след началото на тяхната любовна история, двамата вече са женени и градят живота си заедно като в истинска приказка!

Историята им бе описана от Мат и публикувана в интернет, а разказът му трогна хиляди хора по света. Ето какво бе написал младият мъж:

"С Лаура се запознахме в детската градина. Един от първите ми спомени е как стоя и си мисля, че един ден ще се оженя за нея. Тя ме научи как се люлея на люлка, как да рисувам по-хубаво и ми показа "правилния" начин да ям някои храни. Имаме толкова спомени как заедно играем на криеница, гоним се из поляната и стоим будни във времето за дрямка. 

Бях очарован от нея като дете и до днес продължава да е така. Но след детската градина загубихме връзка. Цели 7 години се виждахме единствено на коледните картички, които семействата ни си разменяха по празниците. Но в гимназията отново се открихме благодарение на общи приятели. Две седмици по-късно вече бяхме гаджета и останахме такива през цялата гимназия, макар и да бяхме в различни училища.

Издържахме и на връзка от разстояние, докато и двамата учехме в университети в различен щат. През 2015 година най-сетне се осмелих да ѝ предложа да стане моя съпруга и то пред старата ни класна стая в детската градина. Толкова се радвам, че тя прие и днес най-сетне е моя съпруга, осъществявайки детската ми мечта!"

Снимка: netinfo

Вижте романтичната им история в снимки ТУК >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти