Имам връзка с по-възрастен мъж

Възрастта му отива
Снимка: Thinkstock

Срещате се редовно с привлекателен, висок, умен и забавен мъж, но единственият "проблем" е, че хората около вас се чудят дали той не е ваш баща поради солидната разлика във възрастта ви.

За съжаление все още битуват подобни схващания, че такива взаимоотношения не са сред най-сполучливите, но да не се осланяме на разни отживели и закостенели твърдения, които са толкова неадекватни спрямо съвременната динамика и пъстрота на света, който обитаваме.

Нека все пак споделим кога най-често се появяват психологическите и физически перипетии, ако вие сте на 30, а той на 50.

На един акъл
Най-коментираните трудности при подобно съжителство се пораждат от прекалено различния житейски етап, в който се намират партньорите. Затова е важно да разберем дали човекът до нас има сходни интереси и представи за живота като нашите собствени. Понякога противоположностите се привличат, но прекалено голямата "пропаст" между вас най-вероятно ще ви накара да се лутате в "бездната" на емоционалното несъответствие прекалено дълго и както не рядко се случва - безрезултатно.

Женени с деца
Съгласете се, че срещайки един 45-годишен мъж, то шансът е минимален в неговото минало вече да не са фигурирали достатъчен брой синове и дъщери. Оттук следва и логичният развой на събитията, при който надали играенето на бащинската роля (дори и с нов репертоар) ще му допадне. Изяснете си темите около появата на бъдещите ви общи наследници по-отрано, за да не останете с напразни очаквания, само ако държите да имате деца, разбира се.

Секс игри
Редица жени се притесняват, че сексът с по-улегнал мъж няма да е така чест и вълнуващ. Да не забравяме обаче, че такъв тип изживявания са много индивидуални и обобщенията няма как да важат за всяка двойка от въпросната конфигурация. Както с всичко, случващо се в живота ни, така и тук водещо е напасването, което може да не стане тутакси, но все някога то ще се получи или в краен случай – неговото неоткриване ще доведе до закриването на дадената връзка.

За финал
Не забравяйте, че вие определяте навигацията на своя живот и спрете да се затормозявате какво ще кажат едни или други, а търсете онази личност, която ще ви направи по-свестен и пълноценен човек, независимо дали е на 18 или 48 години...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти