Насаме със себе си

И без гадже се живее – и то не зле
Снимка: netinfo

Доста често срещана картинка от живота ни е тази, в която най-близката ни приятелка намира така чакания партньор и изведнъж времето за всички останали хора от нейното обкръжение силно се ограничава и почти винаги минава на втори план. Ако и вие влизате в този ''стеснен откъм внимание'' кръг не се отдавайте нито за секунда на вайкане и охкане, а помислете как да уплътните пълноценно и безгрижно оставащите ви свободни минути.

Победете скуката
След като графикът ви за приятелски срещи е малко по-незапълнен, намерете различни начини, с които да придадете още по-забавен сценарий на живота си. А ето и някой отправни точки:
1. Направете си собствен блог, което замества стария вариант на писането на дневник във времето, когато компютрите бяха блян. По този начин някой симпатичен мъж може да преоткрие мъдростта и притегателната сила на онлайн словата ви.
2. Използвайте отпуската или уикенда, за да посетите отдавна позабравен от вас приятел, за да смените и разнообразите пейзажа от всекидневието.
3. Няма измъкване от спортните занимания, затова и вие се раздвижете с някоя физическа активност. Не забравяйте да се заредите със симпатичен аутфит, защото из спортните зали често гъмжи с интересни субекти от силния пол.
4.
Изпивайте сутрешното си кафе не у дома, а в някоя кокетна кафетерия, където докато четете сутрешната преса може да срещнете точно този симпатичен джентълмен, който не е от поредния досаден контингент мачовци.
Тази подточка звучи като сюжет от някой романтичен филм, но човек никога не знае дали флиртът от кинолентата няма да се пренесе като интересна развръзка и в реалния ви живот.

Дръжте приятелите си близо до вас
Не се поддавайте на ревност или самосъжаление от факта, че любимата ви приятелка пърха от задоволство, защото вече е щастливо обвързана. Със сигурност негативните емоции няма да са от полза никому. Постарайте се да изпълните поне някаква част от следните съвети:
1. Дръжте се приветливо и дружелюбно (особено в началото) с новия мъж влязъл в живота на най-добрата ви спътница.
2. Не карайте приятелите ви да се чувстват виновни, само защото сте без партньор до себе си.
3. Опитайте се да балансирате между времето, когато най-добрата ви приятелка не е в компанията на партньора си. За целта си правете обедни срещи или я изненадайте с женско парти през някоя вечер от уикенда.
4. Възможно е нейният партньор да се окаже ключът към вашия нов любовен живот, като ви представи на някой от приятелите си.

За завършек ви пускаме този клип, с пожелание за безметежен полет с или без любим до себе си. А вие как уплътнявате вашето време, докато сте в single (от англ. ''един'') статус?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти