Видео записите по време на секс били полезни

Еротично видео
Снимка: netinfo

Записването и гледането на клипове със сексуални преживявания между вас и партньора ви може да се окаже полезно начинание.

Или поне така смятат група психолози от Чикагския център за сексуално здраве, които извеждат примери, за да докажат твърденията си. Според техните продължителни изследвания секс записите и реализирането им в домашни условия са в състояние да предизвикат благотворен ефект върху различни страни на човешката психика и физика.

По думите на Ризън Саджет, представител на Чикагския център за сексуално здраве, скуката е тази, която в най-голяма степен поразява дадени взаимоотношения и ги прави трудни за двете страни.

Точно поради това наблюдаването на кадри със собствено еротично съдържание се смята за действие, което може да отблъсне еднообразието в спалнята и да разведри монотонния пейзаж, отегчаващ партньорите.

Учените споделят, че за да има ефект при записа на такъв тип видео клипове мъжът и жената трябва да се отпуснат и да не търсят несъвършенства един спрямо друг, гледайки се след това на екрана.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти