Еманципирана, но самотна

Наталия Кобилкина
Снимка: Личен архив

Наталия Кобилкина

Еманципация в превод от латински означава - освобождение, получаване на общи права. Интересно е, че в България реалната политическа еманципация е дошла чак през 1947 г., когато жените получават право да гласуват и да избират политически лидер.

Освен това през 1959 г. учените измислят едни от първите контрацептиви, с които жената получава контрол върху раждаемостта на деца, което от своя страна, предизвиква по-голяма зависимост на мъжете от жените. Сега тя решава кога и как да има дете.

Разбира се, дори след тези промени, отнема още доста години жените да придобият истинска независимост.

Каква цена обаче плащат жените за своята политическа, биологическа и финансова независимост?

Еманципираната жена отблъсква силните мъже
Причината е, че тя има много силен център на волята. Жените постигат бързо и лесно желания резултат, ако действат чрез удоволствие (център на сексуалността), чувства и любов (нашето сърце). Тоест, ако тя прави това, което наистина иска и това, което ѝ носи радост и удоволствие – тя се чувства щастлива. Ако жената постига нещата чрез нагласата "трябва, аз съм длъжна и т.н." - тя ще се чувства доста зле и смазана, дори и да постига добри резултати.

Мъжете, за разлика от нас, избират професии, където се изисква да имаш силна воля. Например - войник, моряк, миньор, полицай и т.н. На тях не им е лесно да вършат толкова трудна работа, но след постигане на трудната задача, те се чувстват много удовлетворени и горди от себе си. По този начин мъжете се развиват.

Жените, които имат силна воля, привличат мъже със слаба воля (депресирани, нещастни, зависими от своите родители). Тези жени просто отбълскат мъжете със силните волевите качества.

Еманципираната жена често е незадоволена, изморена и раздразнителна
Нейното тяло има повече мъжки хормони, отколкото е необходимо и това предизвиква тревожност и раздразнителност в нея.
Когато на теб ти се налага да разчиташ само на себе си, животът става доста тежък. Тя често се оплаква, че всичко трябва да върши сама и разбира се, че това е изморително. Освен това, до тази жена мъжете се чувстват ненужни, глупави и безполезни. А щом тя няма нужда от него – често той избира да я напусне и да отиде там, където имат нужда от него.

Еманципираната жена по-рядко прави секс
Тя просто няма нито време, нито енергия, нито желание за секс. Нейната глава е прекалено пълна с идеи и проекти, и в резултат на това тя изобщо забравя, че сексът съществува, и в даден момент просто не изпитва нужда от него. И като следствие често по-трудно се отпуска и получава удоволствие.

Еманципираната жена не винаги има деца или ги отглежда като самотна майка
Често жените, които имат голям успех в кариерата си, се сещат, че би било добре да имат деца, когато станат на 30-35 години. И при това не винаги имат човек до себе си, с когото да имат деца. Техните изисквания към мъжете с всяка изминалата година стават все по-високи, а "принцовете" не стигат за всички… Така че, ако жената не е успяла да изгради щастливи отношения преди да навърши 35 г., след това това става по-трудно, но разбира се, все пак е възможно! Важно е наистина да го поискаш и да полагащ усилия в тази сфера.

За щастие, голям процент от еманципираните жени имат и семейство, и деца, и са щастливи. Какво правят те, за да имат щастливо семейство?:

*Обичат мъжете и винаги им показват, че те са важни за тях.

*Умеят да молят и да показват своята уязвимост.

*Помнят, че сексът е важна част от живота и постоянно се грижат да имат хубав сексуален живот или поне мастурбация.

*Имат време за себе си, своите хобита и удоволствия.

*Доброволно се отказват от лидерство в семейството и си позволяват да следват мъжа до себе си, помнейки: ти си мъж. Ти си главен. Ти си прав.

*Тя знае, че тя е най-важна за себе си и прави всичко за своето щастие. Мъжът и работата са след нея, но тя показва колко държи и на двете.

*Тя работи това, което ѝ носи удоволствие и точно затова има успех, и го постига с лекота.

*Тя боготвори мъжа до себе си и му се възхищава. Тя не го критикува постоянно.

Бъдете реализирани, живейте чрез любов и удоволствие. Оставете на мъжете да ви водят. Доверете им се и бъдете това изключение: еманципирана и щастлива жена!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти