Мъжете с очила са по-сексапилни

Един по-различен поглед
Снимка: netinfo

Ето че носенето на диоптрични очила от мъжкото съсловие, освен в необходимост, се превръща в притегателна сила за все повече жени.

Този факт се потвърждава и от изследване, което е било изготвено от британският сайт за продажба на очила SelectSpecs.com, а данните от анкетата показват, че очилатите представители на силния пол са със 75% по-атрактивни за женското око.

За да да бъде доказан този факт, били наети пет манекени, които трябвало да се разходят на публични места с и без очила. След това били интервюирани случайни минувачки, като всички те заявили, че когато моделите носят очила изглеждат по-секси, печелят повече доверие и имат по-интелигентен и представителен вид.

В цифри, дамите намират участвалите в експеримента мъже с 38% по-привлекателни и 35% по-интелигентни, когато са с очила на лицето си.

"Диоптричните рамки наистина придават завършен вид на характера, а ако са подбрани правилно, според формата на лицето, те допринасят още повече за доброто излъчване на човека, който е с тях. Така че носете очилата си без притеснение", допълва Тони Ръсел, главен оптик в SelectSpecs.com.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти